Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κομβικό ρόλο είχε στο καρτέλ κοκαΐνης του Αστακού ο Αλβανός που συνέλαβαν οι Ιταλοί

Μόνο τυχαίο πρόσωπο δεν είναι ο 42χρονος Αλβανός, ο οποίος έπεσε στα χέρια των ιταλικών αρχών και κατηγορείται για συμμετοχή στη μεγάλη μεταφορά κοκαΐνης, που εντοπίστηκε στον
Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίωξης ναρκωτικών, που έχει πλέον στα χέρια του ο ανακριτής, ο 42χρονος Alfred Αrapi φέρεται να είναι παρών σε σημαντικά ραντεβού που έκαναν τα αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 42χρονος διέθετε χρήματα για την οργάνωση του ταξιδιού και τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Ο Αλβανός, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές αρχές, ήταν με ακόμα δύο άτομα μέσα στη μαύρη BMW όταν εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας του Πορντεντόνε στη Βόρεια Ιταλία. Όπως αναφέρουν οι ιταλικές αρχές, ζούσε καιρό στην περιοχή και διατηρούσε μια επιχείρηση με εμπόριο σιδήρου.
Σε βάρος του, μετά τον έλεγχο που έγινε στα στοιχεία του, εξακριβώθηκε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές στις αρχές Φεβρουαρίου. Στη χώρα μας ήταν ένα πρόσωπο άγνωστο στις διωκτικές αρχές, ακόμα και σε επίπεδο πληροφοριών. Μετά τη σύλληψή του ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια