Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάχιμος στο λιμενικό, δυναμικός και στον συνδικαλισμό

Στο τιμόνι της Ένωσης Λιμενικού Προσωπικού Ανατολικής Κρήτης εξελέγη για δεύτερη συνεχή φορά ο Γιώργος Σφακιανακης. Πρόκειται για έναν μάχιμο λιμενικό, υπηρετεί άλλωστε στο κλιμάκιο
της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Κεντρικου Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Εξίσου δυναμικός όμως έχει αποδειχθεί και υπό την ιδιότητα του προέδρου της Ενώσεως. Δραστήριος και διεκδικητικός, αγωνίζεται για το καλό των συναδέλφων του και αυτό εκτιμάται και αναγνωρίζεται.
Είναι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του, δεν μασάει τα λόγια του, διαθέτει σθένος και πυγμή τόσο επιχειρησιακά όσο και συνδικαλιστικά.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, με αφορμή την επανεκλογή του στο τιμόνι της Ενώσεως, ο Γιώργος Σφακιανάκης δήλωσε συγκινημένος για την τιμή που του έκαναν οι συνάδελφοι του ενώ υπογράμμισε ότι η ευθύνη που νιώθει απέναντι σε ολους είναι ακόμα μεγαλύτερη.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους για ακόμα μια φορά. Ακόμα ευχαριστώ πολύ το νέο διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου να συνεχίσω στα καθήκοντα του προέδρου στο σωματείο μας»
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης έχει ως εξής:
Πρόεδρος Σφακιανακης Γεώργιος
Γενικός Γραμ Σαραντιδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Ξενικακης Ιωάννης
Ταμίας Σφακιανακης Μιχάηλ
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Σιγανακης ΣΤΕΡΕΟΣ
Μέλος Μαργαριτακης Δημήτρης
Μέλος Δαφέρμος ΜΕΝΕΛΑΟΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια