Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Επίλυση χρόνιων προβλημάτων προτεραιότητα τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής - Οι πρώτες επαφές


Διαβάστε ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Ως  νέο  Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής προτεραιότητά μας είναι η επίλυση προβλημάτων, που βιώνουμε
καθημερινά λόγω πολλαπλών ελλείψεων, αλλά και η αλλαγή της παρωχημένης καθεστωτικής νοοτροπίας.
Για αυτόν το λόγο άμεσα ξεκινούμε σειρά επισκέψεων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες για να βρεθούμε  κοντά στους συναδέλφους μας, να μάθουμε από πρώτο χέρι τι τους απασχολεί και μαζί να προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις.

Στο πλαίσιο των συναντήσεών μας με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών η αρχή έγινε από τη Γ.Α.Δ.Α.
             Την  Τρίτη 25 Φεβρουαρίου συναντηθήκαμε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο  κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεώργιο, που ανέλαβε τα νέα καθήκοντα του με τις τελευταίες τακτικές  κρίσεις Αξιωματικών.


Συναντήσεις έγιναν τόσο με τον Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής, Υποστράτηγο  κ. ΤΖΕΦΕΡΗ Πέτρο όσο και με τον Διευθυντή Αστυνομίας  Αθηνών, Ταξίαρχο κ. ΣΚΟΥΡΑ Ιωάννη.
Οι συναντήσεις έγιναν σε ένθερμο κλίμα  με πνεύμα συνεργασίας,  αμφότερης κατανόησης και ειλικρίνειας. Και οι τρεις δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν με όσες δυνατότητες τους παρέχονται να βοηθήσουν στην επίλυση των ζητημάτων, που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

          


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια