Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παιδικά χαμόγελα, χορό, διασκέδαση & κέφι προσέφεραν οι Ενώσεις Αθηνών – Πειραιά

Κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αθηνών και Πειραιά: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο Fever, η αποκριάτικη παιδική εκδήλωση που
συνδιοργάνωσαν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών & Πειραιά.
          Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες των Προέδρων των Ενώσεων Αθηνών κ. Πάκου Δημοσθένη και Πειραιά κ. Λιότσου Σπύρου.
         Βροντερό παρών έδωσαν τα μέλη των Ενώσεών μας που συνόδευσαν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να χορέψουν σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και να διασκεδάσουν. Ο κλόουν, ο μάγος, ο Dj και ο καλλιτέχνης Δήμος Αναστασιάδης φρόντισαν άλλωστε γι’ αυτό !!!
         Δόθηκε σ’ όλους η ευκαιρία να ξεφύγουν απ’ τη ρουτίνα, αφού αρκετοί μασκαρεύτηκαν, τραγούδησαν και έπαιξαν χαρτοπόλεμο με σερπαντίνες. Μικροί και μεγάλοι χόρευαν μαζί, δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στο αποκριάτικο ξεφάντωμα.
         Οι Ενώσεις μας θέλουν από καρδίας να ευχαριστήσουν, τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση και με την παρουσία τους έδωσαν μια διαφορετική νότα στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα της Αποκριάς, που έχει βαθιά τις ρίζες της στο παρελθόν, δηλαδή να ξεδίνουμε και να ανανεωνόμαστε. Έτσι μπορούμε και αντιμετωπίζουμε με περισσότερο σθένος την καθημερινότητα.
        Τέλος, ευχαριστούμε τους παιδότοπους με την επωνυμία Volta για την έκπτωση που προσφέρουν στους συναδέλφους μας , με την απλή επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα ταμεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία των πάρκων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.voltafuntown.gr.
 Καλές Αποκριές και καλή Σαρακοστή!!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθηνών
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πειραιά
Ο Πρόεδρος Λιότσος Σπυρίδων
Η Γενική Γραμματέας Μαλαχία Αργυρώ
Δείτε απόσπασμα του Παιδικού Αποκριάτικου Χορού:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια