Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα ποδήλατα, τα μούσια και τα κινητά τηλέφωνα - Γιατί αναζητούν ακόμα ένα κρησφύγετο

Η έρευνα στο δώμα της οδού Οιδίποδος από τη Σήμανση και την Αντιτρομοκρατική ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις επτά το απόγευμα τής Δευτέρας. Ο χώρος μικρός και τα στελέχη της ΔΑΕΕΒ
πεπεισμένα ότι ήταν το σπίτι, όπου έμενε η φυγόποινη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου.
Κινητά τηλέφωνα και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής ήδη είναι στα χέρια των εξειδικευμένων αστυνομικών στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, με τους συναδέλφους τους στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ να ευελπιστούν πως σε κάποιο αντικείμενο από όσα έχουν εντοπίσει μέχρι τώρα σε Αγία Παρασκευή, Άγιο Νικόλαο και Σεπόλια, θα βρεθεί το πολύτιμο στοιχείο.
Η 28χρονη, καταδικασμένη ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, είχε κρύψει μέσα σε μία παλιά τηλεόραση ένα ψεύτικο μούσι, σαν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από συνεργό του Γιάννη Μιχαηλίδη στη ληστεία της Ερυμάνθειας.

Συνολικά έχουν βρει περισσότερα από δέκα κλειδιά. Ορισμένα από αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους. Με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα ένα "σπίτι", που δεν έχουν βρει.

Γιατί το λένε αυτό;
- Έχουν εντοπίσει εκείνο, όπου έμενε η Δήμητρα Βαλαβάνη. Πιστεύουν ότι ο 32χρονος δεν θα διακινδύνευε να μένει μαζί της, μήπως και την παρακολουθούσαν οι αρχές και τις οδηγούσε σε αυτόν.
Επίσης, δεν έχουν μαρτυρίες να σύχναζε στο διαμέρισμα τού Αγίου Νικολάου άνδρας. Θα πήγε -είναι σίγουρο λένε- αλλά δεν έμενε εκεί.
- Έχουν βρει το διαμέρισμα, που χρησιμοποιούσε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.
- Λείπει, όμως, το κρησφύγετο του 32χρονου.
- Λείπουν, επίσης, κάποια χρήματα τής ληστείας από την Ερυμάνθεια.
Λείπουν, τέλος, οι τουλάχιστον δύο συνεργοί του Γιάννη Μιχαηλίδη, που έλαβαν μέρος στη ληστεία.

Τα ποδήλατα
Τόσο η 28χρονη όσο και η 26χρονη συχνά χρησιμοποιούσαν ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους. Μπορεί να μην ενοικίασαν σκόπιμα τα δύο διαμερίσματα στις συγκεκριμένες περιοχές, αλλά σίγουρα η μικρή απόσταση, που τα χωρίζει, βόλευε τις δύο γυναίκες, αναφέρουν πηγές ενημέρωσης στο bloko.gr, που είχαν τη δυνατότητα σε μικρό χρόνο να δίνουν τα ραντεβού τους και να αναλύουν τα σχέδιά τους.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια