Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Η Ελληνική Αστυνομία έχει τους εσωτερικούς μηχανισμούς για να αποβάλλει τους επίορκους απο τις τάξεις της

Κείμενο τού Γιώργου Πλαφουντζή: Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό του αστυνομικού ο οποίος διέπραττε ληστείες θα ήθελα να επισημάνω ότι δυστυχώς στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας
υπάρχουν και επίορκοι αστυνομικοί.

 Ευτυχώς το ποσοστό τους είναι πάρα πολύ μικρό. Ο Έλληνας αστυνομικός λειτουργεί με φιλότιμο, αυταπάρνηση, και πολλες φορές με κίνδυνο της ζωής του προκειμένου να υπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο και να τονώσει το άισθημα ασφάλειας των πολιτών, για το λόγο αυτό δίνει όρκο κατά την κατάταξη του στο σώμα.

 Ο Έλληνας αστυνομικός εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας σε δύσκολες συνθήκες εργασίας, πολλές φορές και πέραν του ωραρίου του, προκειμένου να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή του.

  Σε κάθε περίπτωση η δομή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τέτοια ώστε να αποβάλλει τους επίορκους απο τους κόλπους της  και να τους οδηγεί στη φυλακή.

 Κανένας δεν μπορεί να χαλάσει και να αμαυρώσει την εικόνα του γενικού συνόλου των αστυνομικών οι οποίοι μετρούν 130 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια