Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυστήριο με κάλυκα έξω από την πρεσβεία της Ουγγαρίας

Η φωτογραφία από προηγούμενη παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Ουγγαρίας
Γρίφο αποτελεί για τους αστυνομικούς των αρμόδιων υπηρεσιών η ανεύρεση πριν από λίγα 24ωρα ενός κάλυκα έξω από την πρεσβεία της Ουγγαρίας, στη λεωφόρο
Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο κάλυκας βρέθηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το κτίριο της πρεσβείας και όπως διαπιστώθηκε, είναι διαμετρήματος 38mm και ως εκ τούτου προέρχεται από περίστροφο.

Το ζητούμενο αποτελεί εάν ο κάλυκας προήλθε μετά από χρήση, ή πάνω σε απόπειρα χρήσης, με δεδομένο μάλιστα πως η Ουγγαρία αποτελεί ίσως το πλέον σκληρό μέλος των χωρών του Βίσενγκραντ με τις γνωστές θέσεις πάνω στο μεταναστευτικό.

Το αξιοσημείωτο είναι αφενός ότι δεν ακούστηκε ή έστω υπέπεσε στην αντίληψη του οποιουδήποτε κρότος που να παραπέμπει και σε πυροβολισμό, ενώ από τις έρευνες που διενεργήθηκαν δεν διαπιστώθηκε κάποια οπή στο κτίριο ή σε άλλο χώρο που να προέρχεται από πυροβολισμό. Από την άλλη, θα μπορούσε να πρόκειται για απόπειρα ενέργειας που ματαιώθηκε εξαιτίας εμπλοκής ή και ένα τυχαίο εύρημα που κάποιος απλώς το "ξεφορτώβηκε".

Ο κάλυκας έχει σταλεί για εξερεύνηση στα εγκληματικά εργαστήρια και η υπόθεση παρακολουθείται στενά από τις ενδιαφερόμενες για το αποτέλεσμα αστυνομικές αρχές.


του Γιώργου Καραϊβάζ

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια