Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με την υπόθεση της Βαλεντίνας - Με τηλέφωνα χωρίς ... ταυτότητα οι επικοινωνίες του πατέρα

Σήμερα, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι πρόκειται να κληθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών ο πατέρας της εξαφανισμένης Βαλεντίνας, προκειμένου να
δώσει εξηγήσεις για τοποθεσίες που βρέθηκε και επικοινωνίες που έκανε, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε αυτές στην αρχική κατάθεση του.  

Όπως είχε αποκαλύψει το bloko.gr, από τις άρσεις των επικοινωνιών προέκυψε πως το κινητό του εξέπεμψε σήμα στην κεραία του αεροδρομίου Αθηνών και μάλιστα να συνομιλεί με τον κάτοχο άλλου τηλεφώνου, που και αυτός βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Τρεις ημέρες αργότερα, ο πατέρας φέρεται να επικοινωνεί με χρήστη τηλεφώνου στο κέντρο της Αθήνας, στη συνέχεια το κινητό του δείχνει να εκπέμπει από την ίδια κεραία του κέντρου και λίγο αργότερα, πάλι στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις, η 7χρονη "φυγαδεύτηκε" στη Γαλλία, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προκύψει κάτι σχετικό με το πως και κυρίως το γιατί.

Νεότερες ωστόσο πληροφορίες του bloko.gr, σημειώνουν πως οι επικοινωνίες του πατέρα με τα δύο επίμαχα τηλέφωνα, έγιναν με κατόχους συσκευών η αληθινή ταυτότητα των οποίων δεν ανταποκρίνεται με αυτή που δηλώθηκε η απόκτηση τους. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η πρώτη ενημέρωση από τις αλυσιδωτές άρσεις που ζητήθηκαν μετά την "ανακάλυψη" - αποκάλυψη τους, χωρίς όμως να έχει προκύψει ακόμη, εάν η αναφορά γίνεται στα λεγόμενα κινητά μιας χρήσης.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια