Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχουν και όρια και κάποιοι τα ξεπεράσατε - κείμενο αστυνομικού

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Παρακολουθώντας την άγρια και άνανδρη επίθεση πλήθους ατόμων εναντίον αστυνομικών εκτός υπηρεσίας σε δωμάτιο ξενοδοχείου
μόνο θυμό, αγανάκτηση αλλά και λύπηση μπορούμε να αισθανθούμε γι αυτούς τους γελοίους αλλά και όσους τους υπερασπίζονται. Ίσως με τέτοιες ενέργειες αντιλαμβάνεται κανείς γιατί αυτός ο ευλογημένος τόπος πέρα από ήρωες αρέσκεται στην δημιουργία εμφύλιο πολεμικών καταστάσεων αφού κάποιων το μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί το εθνικό συμφέρον, αδιαφορεί για τις προτάσεις που θα οδηγήσουν σε λύσεις και προτιμά την λογική της μετατόπισης του προβλήματος στο γείτονα του, βλέπε μετακίνηση των δομών στην ενδοχώρα λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
Ακούμε νησιώτες να μιλούν για απόβαση στρατού κατοχής όταν είδαν τα ΜΑΤ να φτάνουν στο λιμάνι της Σάμου και της Λέσβου και ερωτώ εσάς που αποκτάται υπόσταση μέσα από τη δύναμη της μάζας βγάζοντας τη σάπια ψυχοσύνθεση σας και τα απωθημένα σας σε εργαζόμενους κρατικούς υπαλλήλους.
Ο στρατός κατοχής των ΜΑΤ τόσα χρόνια δεν ήταν το ανάχωμα στις ορέξεις μερίδας μεταναστών με παραβατικη συμπεριφορά; Η μήπως δεν τα γνωρίζετε επειδή κάποιοι εσκεμμένα τα απέκρυπταν από την κοινή γνώμη; Κάποιοι σας έλεγαν πως λιάζονται στις πλατείες και κάποιοι από μας πράτταμε το καθήκον μας όταν έμπαιναν στα σπίτια σας για να σας κλέψουν, να σας ληστέψουν. Ποιοι ήταν εκεί για εσάς όταν όλοι αυτοί κατέκλυσαν τα νησιά και κάποιοι από αυτούς πείραζαν γυναίκες και παιδιά; Ποιοι τους απέτρεπαν και τους συλλάμβαναν σε κάθε μορφής έκνομη ενέργεια τους; Όταν εξεγείρονταν μαζικά και μας ευχαριστούσατε που είμασταν εκεί και τραυματιζόμασταν για εσάς, για να τους περιορίσουμε στις πολλές φορές δικαιολογημένη αγανάκτηση τους μέσα στα κολαστήρια που τους είχε στοιβάξει η προηγούμενη κυβέρνηση είμασταν στρατός κατοχής; Όταν γεμίζαμε τα άδεια ξενοδοχεία σας και δούλευαν καφετέριες, εστιατόρια από τα χρήματα μας είμασταν στρατός κατοχής; Υπάρχουν και όρια και κάποιοι από σας τα ξεπεράσατε. Ο Έλληνας αστυνομικός έχει ορκιστεί πίστη στο σύνταγμα και τους νόμους, είναι επαγγελματίας, φιλότιμος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μην τον εκμεταλλεύεστε γιατί δεν είναι εχθρός αλλά σύμμαχος. Όταν ζητήσετε τη συνδρομή μας θα είμαστε εκεί αλλά όταν ξεπερνάτε τα όρια, όταν επιτίθεστε σε αστυνομικές δυνάμεις θα υπάρχει απάντηση ανάλογη των πράξεων σας και ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την τύχη σας.

Η αγανάκτηση δεν είναι δικαιολογία για πράξεις βίας κάποιων από σας γιατί 5 χρόνια τώρα μείνατε άπραγοι και τη στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν μια τάξη σε ένα χάος που τους κληροδότησαν κάποιοι άλλοι θα πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια πρωτίστως για το καλό της χώρας. Οι λύσεις είναι πλέον περιορισμένες και τα κλειστά κέντρα με ταυτόχρονες επαναπροωθησεις μονόδρομος, αντιληφθείτε το.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια