Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε γραφείο πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ η μία αστυνομικός - Προφυλακιστέος για μετανάστες άλλος αστυνομικός

Η έρευνα των αδιάφθορων για τη συγκεκριμένη υπόθεση που έσκασε με κρότο στις τάξεις της αστυνομίας, ξεκίνησε να διερευνάται πρις από περίπου ενάμισι χρόνο, για
άγνωστο όμως λόγο κι ενώ είχε υποβληθεί πολλούς μήνες πριν, παρέμενε στα αζήτητα ή σε καθεστώς αναμονής στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα που την παρέλαβε και μόλις πριν από λίγες ώρες την επικύρωσε.


Το γεγονός ότι μία γυναίκα, η τελευταία στη λίστα των 6 αστυνομικών που κατηγορούνται, ήταν αποσπασμένη στο γραφείο πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ με ολιγόμηνη θητεία, δεν συσχετίζεται με την κωλυσιεργία. Μάλιστα, ο τότε αρχηγός μόλις ενημερώθηκε ότι γίνεται έρευνα σε βάρος της, έσπευσε να την επαναφέρει στην προτεραία θέση της.  Προέκυψε δε, ότι παρέδωσε διαβαστήριο σε έναν από τους "Αποστόληδες" του κυκλώματος. Έτσι αποκαλούσαν τα άτομα που έκαναν την παραλαβή. 

Άλλος αστυνομικός που εμπλέκευαι και κατηγορείται, την περίοδο που έφτασε η έρευνα σε αυτόν διαπιστώθηκε πως είχε κριθεί ... προφυλακιστέος μετά από δικογραφία του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια