Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανατριχιαστική μαρτυρία θύματος των κακοποιών που βίαζαν και ξυλοκοπούσαν γυναίκες

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψαν στους αστυνομικούς τα θύματα των δυο ανδρών που κακοποιούσαν, ξυλοκοπούσαν και λήστευαν ιερόδουλες, με τις οποίες είχαν πριν κλείσει
ραντεβού.
Οι ανυποψίαστες γυναίκες βρίσκονταν μπροστά σε δυο άνδρες που αδιαφορούν για τη ζωή και την αξιοπρέπεια τους.
Ο ένας από τους δύο, μάλιστα, έφτανε στο σημείο να κάνει διαρρήξεις σε διαμερίσματα και αφού παρέσυρε εκεί τις ιερόδουλες, τις κακοποιούσε. Χαρακτηριστικό είναι πως μια γυναίκα νοσηλεύτηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ρήξη τυμπάνου και σπασμένα και τα δύο χέρια.
Η δράση των κακοποιών έφτασε στο τέλος της όταν θύματά τους βρήκαν το κουράγιο και τη δύναμη να απευθυνθούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.
Σοκάρουν οι μαρτυρίες
Οι περιγραφές τους, που φέρνει στο «φως» το CNN Greece, πραγματικά σοκάρουν.
«....Στις 6 ώρα της ίδιας ημέρας πήγα στην πολυκατοικία που είχαμε κανονίσει το ραντεβού και μόλις πλησίασα στην κεντρική πόρτα άκουσα έναν ήχο. Αφού έσπρωξα την πόρτα μπήκα στο εσωτερικό της, ανέβηκα στον τρίτο όροφο και, μόλις βγήκα από το ασανσέρ, άνοιξε η πόρτα ενός διαμερίσματος και τότε ένας άνδρας μου έγνεψε με το χέρι του να πάω προς αυτόν. Όταν μπήκα στο διαμέρισμα φοβήθηκα διότι τα παντζούρια ήταν όλα κατεβασμένα και υπήρχε ακαταστασία στο χώρο, το διαμέρισμα ήταν σαν εγκαταλελειμμένο. Αφού μπήκα στο δωμάτιο του διαμερίσματος ο άντρας άρχισε να τραβάει το κινητό από το χέρι μου για να το πάρει, έβγαλε από την τσέπη του ένα κατσαβίδι και αμέσως κατάλαβα ότι η ζωή μου κινδυνεύει. Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπά... Είχε ένα σφυρί και άρχισε να με χτυπά στους γοφούς, στα χέρια και τα πόδια».
Ανατριχιαστική, όμως, είναι η περιγραφή της γυναίκας για το ότι οι δράστες είχαν φτάσει στο σημείο να δένουν τα θύματά τους και να τα κρατούν ομήρους, ώστε να πηγαίνουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων που διέμεναν για να τους κλέψουν όσα χρήματα είχαν εκεί.
«...Με έδεσε με μονωτική ταινία και με άφησε στο δωμάτιο. Έμεινα αρκετή ώρα μόνη μου εκεί. Μετά από λίγο κατάλαβα ότι έλειπε η τσάντα μου. Όταν ήρθε ο άνδρας και πάλι στο δωμάτιο μου έδωσε τα προσωπικά μου αντικείμενα μου έλυσε τα χέρια και μου είπε να φύγω. Κατέβηκα στο δρόμο πήρα ένα ταξί και πήγα στο ξενοδοχείο. Εκεί διαπίστωσα ότι οι δράστες είχαν πάρει μία από τις δύο συσκευές κινητών μου τηλεφώνων, ενώ μου έκλεψαν και από το χρηματοκιβώτιο του δωματίου μου 2.600 ευρώ και λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι είχαν πάει με την κάρτα μου σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τράπεζας και σήκωσαν όσα χρήματα είχα στο λογαριασμό μου».
Κυνική παραδοχή
Κυνική είναι, όμως, και η παραδοχή του ενός από τους δράστες που περιγράφει τις τερατώδεις πράξεις του σαν να πρόκειται για απλά μια ιστορία.
«...Όσο είχα την κοπέλα ακινητοποιημένη στο δωμάτιο έστειλα το φίλο μου να νοικιάσει ένα δωμάτιο, εκεί που έμενε η κοπέλα. Έπειτα πήγα εγώ στο δωμάτιο αυτό για να κλέψω και είχα την δικαιολογία ότι πήγαινα στο δωμάτιο του φίλου μου με την κάρτα εισόδου της κοπέλας πήγα στο δωμάτιο της  και άνοιξα την βαλίτσα της. Είδα όμως ότι είχε εκεί τις κάρτες της, αλλά δεν είχα τους κωδικούς της. Γύρισα πίσω στο διαμέρισμα που είχα ακινητοποιημένη τη γυναίκα και της ζήτησα να μου δώσει τους κωδικούς για τις κάρτες της. Έπειτα πήγαμε μαζί με το φίλο μου και βγάλαμε λεφτά από δύο κάρτες ανάληψης, συνολικά 1.300 ευρώ, και γυρίσαμε πάλι στο σπίτι. Τα λεφτά τα μοιραστήκαμε στη μέση...»
Οι δράστες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα ενώ οι Αρχές αναζητούν κι άλλα θύματά τους.

Μίνα Καραμήτρου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια