Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ηλείας: Πρέπει επιτέλους να ακούσουν τις φωνές των νεκρών

Ανακοίνωση τής Ένωσης Ηλείας: Σε ένα δρόμο με εκατοντάδας νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες οι αστυνομικοί της Ηλείας δεν παραμένουν απαθείς. Η καθημερινότητα των πολλών τροχαίων
ατυχημάτων βαραίνει την συνείδηση τους. Η περιθωριοποίηση των υπηρεσιών τροχαίας από τους νέους αστυνομικούς σε συνδυασμό με την υποστελέχωση που επικρατεί  στις  υπηρεσίες  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας  έχει σαν αποτέλεσμα οι υπάλληλοί της και ειδικά αυτοί της τροχαίας Αμαλιάδας να αναγκάζονται να λειτουργούν σε παράνομο εργασιακό καθεστώς.

Συμπαραστεκόμαστε στην δίκαιη διαμαρτυρία των φορέων της Ηλείας με αίτημα να συνεχιστεί η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου που αποτελεί έργο νευραλγικής σημασίας για την  Ηλεία, την Αχαΐα, τη Μεσσηνία, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Η ολοκλήρωσή του είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να σταματήσουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να βγει η περιοχή μας από την απομόνωση. Πρέπει επιτέλους να ακούσουν τις φωνές των νεκρών, να ακούσουν τα κλάματα των ορφανών, να ακούσουν τις κραυγές των χαροκαμένων  γονιών, να αφουγκραστούν την αγωνία των ταξιδευτών στην λεωφόρο των νεκρών και να δώσουν τέρμα στην αιματοχυσία των αθώων ανθρώπων!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια