Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτίθενται σε κίνδυνο ή όχι οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ; Το πλαφόν στα χιλιόμετρα, η απειρία και οι πτώσεις


Σας παραθέτουμε ασχολίαστο διάλογο ενημέρωσης του bloko.gr με στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του και κυρίως πάνω σε ένα
βασικό ερώτημα. Εκτίθενται σε κίνδυνο ή όχι; Οι πτώσεις κάτι έχουν να πουν. Και όταν λέμε πτώσεις δεν εννοούμε αυτές της γραμματικής. 


Μας λένε λοιπόν για το πλαφον με τα ημερήσια χιλιόμετρα που πρέπει να κάνει η κάθε μηχανή και συνημμένα παρατίθεται ημερήσιος πίνακας κίνησης. Επισημαίνουν πως συνηθως ο ένας από τους 2 οδηγούς είναι από τους νέους ειδικούς φρουρούς της τελευταίας σειρά με χαμηλή εμπειρία στην επιχειρησιακή οδηγηση.

Και για να εξηγούμαστε. Στις βραδινές βάρδιες 00.00-06.00 το πλαφον παραμένει στα 70 χλμ και μάλιστα, με την πρόφαση ότι το καθόρισε ο ... υπουργός, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί, όπως αποφαίνονται,  ότι ο υπουργός κάνει πολιτική καριέρα στις πλάτες τους.





Όταν ρωτήσαμε αν αυτό μπορεί να γίνει με γραπτή εσωτερική διαταγή μας απαντούν ότι υποβλήθηκε το ερώτημα αλλά αρνήθηκαν να απαντήσουν και συμπληρώνουν: "Οι ομάδες έχουν τροχαία σχεδόν καθημερινά προχθες για παράδειγμα έπεσαν 2 δικυκλα".

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικό εσωτερικό διάλογο ... ενημέρωσης.
 



Υπάρχουν κ κρούσματα που σε περίπτωση που δεν υπακούσουν πάνε με απόσπαση σε Ατ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια