Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ: Το κύρος του Έλληνα Αστυνομικού δεν το πληγώνει μόνο η Πολιτεία

Διαβάστε την ανακοίνωση

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της αδιαφορίας και της ανικανότητας ορισμένων να διαχειριστούν ζητήματα που όπως φάνηκε απέβησαν μοιραία για το κύρος του Έλληνα Αστυνομικού και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα.
Ενώ τέθηκαν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού οργάνου μας , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και την σοβαρότητα της κατάστασης στη Μυτιλήνη και στη Χίο,
η απάντηση που πήραμε ήταν ότι δεν ασχολούνται με ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχολούνται και αφορούν τα πρωτοβάθμια Σωματεία που ανήκουν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες .
Μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι τα θέματα της Διοικητικής μέριμνας έχουν λυθεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Για άλλα ζητήματα όμως εμπλέκονται στην αρμοδιότητα των πρωτοβάθμιων Σωματείων, και όχι μόνο, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους συνάδελφους μέλη τους και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτά. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να υποκατασταθούν δικαστήρια και να παίρνουν αποφάσεις για θέματα που αποφασίζουν μόνο τα δικαστήρια .
Έφτασαν να ασχολούνται 1 ώρα με την εκλογή ενός αντιπροσώπου σε ένα Σωματείο και 5 λεπτά με τους συνάδελφους που υπέφεραν στη Μυτιλήνη και στη Χίο.

Τώρα βέβαια μετά την εξέλιξη της κατάστασης για την οποία ενημερώθηκαν έγκαιρα από εμάς τρέχουν να εμφανιστούν ως από “μηχανής θεοί” για να λύσουν και καλά το ζήτημα που έχει ήδη λυθεί με την αποχώρηση των δυνάμεων από τα νησιά.
Είναι πλέον βέβαιο ότι οι Συνάδελφοι δεν μπορούν να στηριχτούν σε αυτούς!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια