Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ισπανική ταυτότητα και ... εισιτήριο για Γαλλία είχε εφοδιαστεί ο πατέρας της Βαλεντίνας

Στην πιο θολή του στιγμή, πριν από την ... "ηλιοφάνεια" βρίσκεται στον παρόντα χρόνο η διερεύνηση της υπόθεσης εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίνας, έχοντας πλέον ως
επίκεντρο στην έρευνα, τον πατέρα της.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών, ενόσω τον είχαν "προσκεκλημένο" ως μάρτυρα για να διευκρινίσει ανεξήγητες κινήσεις του, πραγματοποίησαν δύο κατ' οίκον έρευνες σε σπίτια φιλικά προσκείμενων σε αυτόν πρόσωπα, όπου βρήκαν μία ισπανική ταυτότητα, το πιθανότερο πλαστή, αλλά και να εισιτήριο με προορισμό την Γαλλία.

Στον παρόντα χρόνο ο πατέρας έχει συλληφθεί για την ταυτότητα και για κάποια άλλα έγγραφα πρόδηλα πλασυογραφημένα, με αντικειμενική πρόθεση την εξασφάλιση επιπλέον χρόνου για την κράτηση- εξέταση του και την προσδοκία να σπάσει το κέλυφος της σιωπής, μετά και τα νέα ευρήματα.

Όπως πιθανολογείται και μάλλον βάσιμα, η Βαλεντίνα βρίσκεται στη ζωή και το πιθανότερο έχει "φυγαδευτεί" στη Γαλλία και για το συγκεκριμένο λόγο υπήρξαν ολονύχτιες επαφές και συνεννοήσεις με τις αρμόδιες γαλλικές αρχές, οι οποίες και αυτές, ξεπερνώντας το φράγμα της σχετικής γραφειοκρατίας, έχουν αρχίσει να κάνουν τις διερευνητικές κινήσεις τους.


του Γιώργου Καραϊβάζ 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια