Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γενική συνέλευση και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Π.Σ Ηπείρου – Κέρκυρας.

Η 1η Τακτική - Καταστατική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για το έτος 2020 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “OLYMPIC” την 04/02/2020 στα Ιωάννινα, με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση και ψήφιση:

1ον.       Τη θεσμοθέτηση της εργασίας πέραν του πενθήμερου και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.

2ον.       Την θεσμοθέτηση καθηκοντολογιών ( περιγραφή θέσεων εργασίας).

3ον.       Νοσοκομειακή περίθαλψη στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ & Πυροσβεστικού Σώματος.

4ον.       Αξιοποίηση - στελέχωση των Υπηρεσιών Διοικητικής Υποστήριξης με Πολιτικό Προσωπικό.

5ον.       Εκπαίδευση πολιτικού προσωπικού και εξειδίκευση αυτού, σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας τους.

6ον.       Επίδομα απομακρυσμένων – παραμεθορίων περιοχών, να ισχύσει για το σύνολο του Νομού.

7ον.       Αλλαγή καταστατικού ως προς την επωνυμία αυτού, με νέα επωνυμία σε «Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας & Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου-Ιονίων Νήσων».

Η συνέλευση ψήφισε ομόφωνα τις  ανωτέρω θέσεις  και εξουσιοδότησε το Δ.Σ. του Συλλόγου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη υλοποίηση αυτών και ειδικότερα στην άμεση αλλαγή του καταστατικού.

Το Δ.Σ. σύσσωμο, δήλωσε ότι, θα συνεχίσει να θέτει τα προβλήματα και τις ανάγκες των μελών του Συλλόγου, όπως έκανε μέχρι σήμερα.




                Κεντρικός ομιλητής της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος μίλησε για το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό.



Στην Συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου παραβρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου κα. Αγνή Νάκου Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών κ. Βασίλειος Βλέτσας, Αντιδήμαρχος Προστασίας  Περιβάλλοντος και Λίμνης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτριος Μαυρογιώργος, ο Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης Ηπείρου Ταξίαρχος κ. Κων/νος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Δ/ντης Άρτας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Βασιλείου, ο Αστυνομικός Δ/ντης Ιωαννίνων κ. Βασίλειος Μουσελίμης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτικών Υπαλλήλων κ. Γεώργιος Κολοβός συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμ. της Ομοσπονδίας κ. Παύλο Μαυρίδη, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ του Νομαρχιακού Τμήματος κ. Χρήστος Γρίβας, ο Γεν. Γραμ. της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου κ. Χριστόφορος Κολιός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ιωαννίνων κ. Ανέστης Κωνσταντινίδης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.  Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρος Βαγγελής, ο Γεν. Γραμ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων κ. Κων/νος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Υπαλλήλων κ. Βράστος Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας κ. Μποζίκης Νικόλαος,ο Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ιωαννίνων κ. Σπυρίδων Κίτσιος ο Οργανωτικός Γραμματέας Επαγγελματικού Ταμείου (πρώην ΛΑΜΔΕΑ) κ. Αποστόλης Λίτσιος, και τέλος ο Γεν. Γραμ. της IΡA κ. Χρήστος Παργινός.  

 
 


 

 

 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ             

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

 

 

                 

 

 

 

 

                 

 

 

 

                 

 

 

 

 

               




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια