Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιδρομή ακροδεξιού τάγματος εφόδου σε σπίτι μεταναστών στο Περιστέρι

Στόχος ακροδεξιού τάγματος εφόδου έγινε σπίτι μεταναστών στο Περιστέρι. Πακιστανοί εργάτες δέχτηκαν επίθεση στο διαμέρισμά τους με πέτρες και καδρόνια. Η είδηση έγινε γνωστή από την
Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). 
Περίπου 10 άτομα έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων. Φώναζαν “φύγετε απο τη χώρα μας” , “θα σας γ… όλους”. Φώναζαν ακόμη “Θάνατος στους Πακιστανούς” . Επίσης, φέρονται να φώναζαν “Πακιστάν Μούρνταμπα” στη γλώσσα των Πακιστανών, δηλαδή Θάνατος στο Πακιστάν. Την ώρα της επίθεσης οι μετανάστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, καθώς είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους.
Το ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα. Εδώ και δύο βδομάδες οι επιθέσεις είναι επαναλαμβανόμενες. Η γειτονιά πολλές φορές διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία τους.
Το δρόμο γι αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις ανοίγει η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ με την ρατσιστική εκστρατεία κατά των μεταναστών και των προσφύγων, με τις επιχειρήσεις σκούπα στις γειτονιές της ΕΛΑΣ, με την εφαρμογή του νέου νέου κατά των προσφύγων με τις φυλακές στα νησιά και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Την όρεξη για φασιστικές εξορμήσεις έχει ανοίξει η εισαγγελική πρόταση αθώωσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Απαιτούμε την σύλληψη και την διάλυση της φασιστικής συμμορίας».
f6.jpg

Αλέξανδρος Καλαφάτης
https://www.ethnos.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια