Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος για τα γεγονότα στην πρώην ΑΣΟΕΕ

Κείμενο του Δημήτρη Αποστολόπουλου: Δεν περιποιεί  τιμή στο συντεταγμένο κράτος! Να επιτρέπει σε αυτά τα άτομα που μην έχοντας θαλπωρή και ενδιαφέρον από τα σπίτια, τις οικογένειες
αλλά και αρωγή και παιδεία από τα σχολεία που πήγαν!
Να έχουν μετατραπεί σε βαρίδια της κοινωνίας διαταράσσοντας την κοινωνική ειρήνη και επιβιώνοντας με παραβατικές συμπεριφορές του κοινού ποινικού δικαίου.
Δικαιολογούμενοι συχνά από δήθεν κουλτουριαριδες και πολιτικούς συγκεκριμένων πεποιθήσεων και πολιτικών χώρων που ψαρεύουν ψηφοφόρους σε θολά νερά!! Θα έπρεπε οι Ενώσεις και η Ομοσπονδία αφήνοντας στην άκρη το παραταξιακο και τα σχέδια τους κάποιοι για την μετά αποστρατείας σταδιοδρομία να αξιοποιήσουν τις δημοσιογραφικές τους διασυνδέσεις και να δείξουν σε όλα τα πρωινά κ.α πάνελ.. καθώς και στις εφημερίδες τι περνάνε οι αστυνομικοί καθημερινά!!
Πριν ζουμάρουν σε μια απόθηση ή λάθος έκφραση ενός εκάστου Αστυνομικού κατά την ώρα συμπλοκών με τέτοιου είδους φυράματα!!
Ακόμα και τώρα με μια κυβέρνηση που δηλώνει και φαίνεται πως προσπαθεί να επιβάλει την ομαλότητα.. Τα νομοσχέδια περί ασύλου κ.α. Καθίστανται κενά νόμου!! Δίνοντας την εικόνα ότι οι αστυνομικοί είναι κωπηλάτες σε γαλέρα που στωικά υπομένουν τη μοίρα τους!
Ενώ στο πρώτο λάθος ακούν πως όποιος δεν αντέχει αυτό το τοξικό περιβάλλον δεν έχει θέση στο σώμα!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια