Με μέλη της Κυβέρνησης συναντήθηκαν οι Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοίνωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Η Ένωσή μας το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με μέλη της Κυβέρνησης και Βουλευτές του
κυβερνώντος κόμματος, επιδιώκοντας την ανάδειξη προβλημάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ζητώντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξή τους προκειμένου να επιλυθούν αποτελεσματικά.

Ειδικότερα, μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι συναντήθηκαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, τον Βουλευτή της Ν.Δ. στο νομό Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδη Λάζαρο, την Βουλευτή της Ν.Δ. στο νομό Πιερίας  κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και τον Βουλευτή της Ν.Δ. στο νομό Πέλλας κ. Βασιλειάδη Βασίλειο.

Κατά τις συναντήσεις, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν, εκτενώς, από την πλευρά της Ένωσής μας, θέματα - αιτήματα θεσμικού χαρακτήρα, όπως αυτά προέκυψαν μετά το πρόσφατο 30ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και τα οποία χειρίζεται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και αποφασιστικότητα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης. Στο σημείο αυτό, ζητήθηκε από τον κ. Υπουργό και τους κ. Βουλευτές να εκδηλώσουν εμπράκτως τη στήριξή τους, σε περίπτωση που απαιτηθούν σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.
Στην συνέχεια αναλύθηκαν οι πολλές και ποικίλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, όσον αφορά την υπηρεσιακή τους καθημερινότητα. Επισημάναμε ότι πολλές από αυτές δεν αποτελούν δυσεπίλυτα προβλήματα αλλά θέματα που αν υπάρξει ουσιαστική πολιτική βούληση θα επιλυθούν άμεσα.

Περαιτέρω επικεντρωθήκαμε στην ανθρώπινη και ψυχική υπόσταση των συναδέλφων που για εμάς είναι εξίσου μείζονος σημασίας, εξάλλου, πολλές από τις δράσεις της Ένωσης μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ζητήσαμε επίμονα τη στήριξη του αστυνομικού και της οικογένειας του, όντας αυτός εκτός υπηρεσίας.
Ο Υπουργός και οι Βουλευτές, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ειλικρινή συζήτηση που είχαμε, κατανόησαν τα θέματα και τα προβλήματα που τους θέσαμε ενώ εκπλάγηκαν ευχάριστα από το γεγονός ότι επικεντρωνόμαστε σημαντικά στην ποιότητα ζωής των μελών μας (σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο), δηλώνοντάς μας ότι θα συνδράμουν, ποικιλοτρόπως, τις δράσεις μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος