Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Αστυνομικοί του Πειραιά έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Πειραιά για την εκδήλωση με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά & η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τ.Δ.
Πειραιώς & Νήσων, πραγματοποίησε σήμερα, 11-02-2020, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Πειραιώς Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Νήφων.



Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, οι κάτωθι:
Οι Βουλευτές Α’ Πειραιά: εκ μέρους της Ν.Δ. ο κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο κ. Ιωάννης Μελάς,ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος, η κα. Παναγιώτα (Νόνη) Δούνια, εκ μέρους του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρο Δρίτσα και του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιώργος Μαλαγκωνιάρης. Οι Βουλευτές Β’ Πειραιά: εκ μέρους της Ν.Δ. ο εκπρόσωπος του Βουλευτή κ.Μαρκόπουλου Δημήτριου & Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ο κ. Καψοκόλης Πέτρος, ο κ. Ιωάννης Τραγάκης, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννης Ραγκούσης, εκ μέρους του ΚΚΕ και της Βουλευτού κας Διαμάντω Μανωλάκου ο Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Γεώργιος Καλαμάρας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Αθηνών κ. Πάκος Δημοσθένης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ.Αθηνών και Μέλος Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Νικόλαος Ρήγας, ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Α.Υ Βορειοανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιος Πασπαλάρης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ Βορειοανατολικής Αττικής, Οργανωτικός Γραμματέας και Αναπλ.Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Θεόδωρος Χαντζόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Σταματάκης,ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Α.Υ Δυτικής Αττικής κ.Σπήλιος Κρικέτος, ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας & Εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. κ. Κυριάκος Κάρκαλης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α/Τ.Δ.Αθηνών κ. Βλάσιος Βαλατσός, η εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικης και Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά Δημ.Σύμβουλος και Εντεταλμένη της Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Καψοκόλης Γρηγόριος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νικόλαος Χουρσαλάς, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Κωνσταντίνος Αλεξίου, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Υποστράτηγος κ. Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, ο Δ/ντής της Αστυν. Δ/νσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Κωστάζος Πρωτοσίλαος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής Αστυν. Δ/ντής κ. Σπυρίδων Λάσκος, ο Δ/ντής της Υποδ. Ασφαλείας Πειραιά κ.Λινάρδος Ευάγγελος, καθώς κ.κ. Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Πειραιά. Οι Πολιτευτές Β΄ Πειραιά κα Σταυρούλα Βουτυράκου και ο κ. Μιχαήλ Λιβανός, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α κ. Ηλίας Τσιβίκης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων τέως Α.Π. κ. Ηλίας Καρακώστας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαος Πλατανησιώτης, η Πρόεδρος του Ο.Κ.Φ.Α.Πειραιά κα. Ολγα Ρούσσου, και από την Λέσχη Αστυν. Πειραιά ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Φιλοδήμας και ο Γεν. Γραμ. κ. Γεώργιος Πηγαδιώτης.


Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους στην κοπή της πίτας, τόσο ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Πειραιά, κ. Σπυρίδων Λιότσος, απευθυνόμενος προς τους Βουλευτές του Πειραιά, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της φυσικής ηγεσίας, ζήτησε την αρωγή όλων σε δύο μεγάλα αστυνομικά και κοινωνικά ζητήματα, ήτοι της ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό των Υπηρεσιών του Πειραιά και της ανέγερσης κτηρίου για τις Υπηρεσίες που σήμερα στεγάζονται στο κτήριο της Δ/νσης Πειραιά, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται επί της οδού Ασκληπιού στον Πειραιά, τονίζοντας μάλιστα ότι τα ανωτέρω θα πρέπει να αποτελέσουν ένα Πανπειραιωτικό αίτημα, όσο και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α/Τ.Δ.Πειραιώς κ. Σταύρος Μπαζάκος, εξήρε το κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο της Ι.Ρ.Α., τονίζοντας και την σπουδαιότητα της επικοινωνίας και ανατροφοδότησης μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων.

Εν συνεχεία, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας & Εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. κ. Κυριάκος Κάρκαλης και ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ., Υποστράτηγος κ. Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, καθώς και οι επίσημοι προσκέκλημένοι μας. όπου κατέθεσαν από την πλευρά τους ευχές για Καλή Χρονιά και Υγεία σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, καθώς και την στήριξή τους στα δίκαια αιτήματά μας.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους και ειδικότερα τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, ευχόμενοι Καλή Χρονιά με Υγεία, Τύχη και Δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν επιφορτιστεί.
Για τα Δ.Σ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια