Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι δύο κινηματογραφικές ληστείες στις οποίες εμπλέκονται τα μέλη της συμμορίας που εξάρθρωσε η αστυνομία στην Κορινθία


Στις 2 Δεκεμβρίου έγινε η μεγαλύτερη ληστεία στην Πελοπόννησο για το 2019. Δύο ένοπλοι  εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας στη Χώρα Μεσσηνίας. Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους
και άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 208.000 ευρώ. Είχαν πυροβολήσει για εκφοβισμό ενώ είχαν δύο συνεργούς. Ο ένας κρατούσε τσίλιες και ο δεύτερος έμεινε στο αυτοκίνητο.


Στις 5 Αυγούστου 2019 στην Πάργα δύο άνδρες πήραν 27.000 ευρώ από τράπεζα και εξαφανίστηκαν με κλεμμένο αυτοκίνητο που ανήκε στον δήμο Πρέβεζας.



Δύο ημέρες αργότερα ένας αξιωματικός της ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε τον έναν που περιφερόταν αμέριμνος στην Πρέβεζα. Ειδοποίησε τους συναδέλφους και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες. Συνεργός ήταν ένας 31χρονος που φέρεται και εκείνος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ως μέλος της συμμορίας.



Στην Πρέβεζα συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα η οποία στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις αρχές, είχε νοικιάσει την Παρασκευή το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες όταν έγινε η επιχείρηση των αστυνομικών στο πάρκινγκ του Κάστρο Ακροκορίνθου.


Του Σπύρου Λεβειδιώτη




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια