Πάτρα: Το χρονικό της οπαδικής επίθεσης σε ιδιοκτήτη ταχυφαγείου - Κουκουλοφόροι οι δράστες


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ ομάδας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε ταχυφαγείο και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη χτυπώντας τον με τα άκρα  τους,  ενώ παράλληλα προκάλεσαν υλικές ζημίες στο κατάστημα.
 

Η δικογραφία σε βάρος των αγνώστων δραστών αφορά στα αδικήματα, παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού διατάραξη της κοινής ειρήνης , σωματική βλάβη απρόκλητη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας
 

Ύπενθυμίζεται όπως έγραψε το tempo24.news, περίπου δώδεκα άτομα επιτέθηκαν σε εργαζόμενους σε κατάστημα εστίασης της Πλατείας Ολγας στις 6 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης.
 

Η ομάδα των ατόμων, που ήταν οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας (φώναζαν συνθήματα) κατέβαιναν την οδό Κολοκοτρώνη, έφθασαν μέχρι τη Ρήγα Φεραίου και επέστρεψαν ώστε να επιτεθούν. Οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω και κάποιοι απο τους νεαρούς άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές. Πέταξαν στο πεζοδρόμιο τραπεζοκαθίσματα και προκάλεσαν αναστάτωση στο κατάστημα.
 

Επί τοπου έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Πήραν καταθέσεις και ξεκίνησαν αναζητήσεις των ατόμων. Κάμερες από τα γύρω καταστήματα πιθανόν δώσουν απαντήσεις στο ποιοι ήταν αυτοί που χτύπησαν στο κατάστημα εστίασης. Ευτυχώς από τα χτυπήματα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.