Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα μπορούσε πλέον τα αρχικά ΠΣ να σημαίνουν και παραγωγή στρατηγών - σχόλιο πυροσβέστη

Δημοσιεύουμε σχόλιο Πυροσβέστη για το νομοσχέδιο: Μετα το πέρας της δημόσιας
διαβουλεύσεις και την πρωτη συζήτηση στην επιτροπή της βουλής θα ήθελα να μείνω σε δυο τρια
σημεία όλης της διαδικασίας μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Πρώτον γίνεται πολύ πιο δυσνοητο αρα και πιο δυσκίνητο το πως θα αντιδρά η πολιτικη προστασία σε κατασταση πραγματικών κρίσεων.
Ο καινούργιος νόμος δημιούργησε καινούργιες θέσεις ανώτατων αξιωματικών με αποτέλεσμα σε ενα σωμα 12 χιλιάδων να έχουμε καμμία εικοσαρια στρατηγούς τριαντα ταξίαρχους και ου το καθεξής.Θα μπορούσε πλεον τα αρχικα Π.Σ να σημαίνουν και παραγωγη στρατηγών !!!Δίνεται μεγάλη σημασία στους εθελοντές και αυτό φαίνεται με τα περιπου είκοσι άρθρα του νομοσχεδίου και έως ενα σημείο το αντιλαμβάνομαι αλλά στις πραγατικες καταστροφές μονο το μόνιμο πρωσοπικό εχεις δικαίωμα να διατάξεις και καταλαβαίνουμε όλοι αυτή την σπουδαιότητα. Πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου υπηρχαν ελπίδες για δημιουργία βαθμολογιου μισθολογιου  ανάλογο με εκείνο της ΕΛΑΣ δυστυχώς όλα ηταν ψέματα.
Προφανώς για την πο!ίτι!η αλλά και την φυσική ηγεσία οι χαμηλόβαθμοι είναι μονο για να στελεχώνουν ΕΜΑΚ ,πεζοπόρα,περίπολικα,να ξεσπιτωνονται για ιδιωτικά συμφέροντα βλέπε φραπορτ,να προσλαμβάνονται με αμεταθετο αλλά αυτό να καταργείται μετα απο είκοσι χρόνια.να υπαρχουν χιλιάδες πυροσβέστες οι οποίοι δεν θα δουν αύξηση για τα επομενα χρόνια ,εαν αυτό το νομοσχέδιο κύριοι νομίζετε οτι μας αφήνει ευχάριστη μένους εμας τους χαμηλόβαθμους εισαστε γελασμενοι ,το κεντρικό πυρήνα του ΠΣ τον γραψατε στο παλαιά σας υποδήματα.Κάτι τελευταιο βλέποντας της τοποθετησεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων  μας έχω μείνει αγώνος.
Όλοι μα όλοι ευχαριστούν υπουργούς ,γραμματείς κλπ.Κύριοι συνδικαλιστές το λέει ξεκάθαρα το σχεδιο νομού βαθμολογιό τέρμα,αμεταθετο τέρμα,μυστικά κονδύλια και εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφεροντων ,επί φυλακές χωρίς κανένα έλεγχο στις διοικησεις το νομοσχέδιο φτιάχτηκε απο αξιωματικούς για αξιωματικούς τέλος.Ελπίζω να ξυπνησουμε και να καταλάβουμε τον ύποπτο έως και βρώμικο ρολο αυτών που είναι μονο για ευχαριστώ σε αυτους που συνέταξαν το υπο
κατάθεση νομοσχέδιο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια