Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Σήμερα η απόφαση για τον 40χρονο φανοποιό που συνελήφθη για τη δολοφονία του γείτονά του

Σε κατ' οίκον περιορισμό παραμένει ο 40χρονος Πατρινός που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου Κώστα Δημόπουλου, στις 3 Φεβρουαρίου εντός της επιχειρησης του,
στο Σούλι Πατρών.


Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική διώξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας, για τη τύχη του μετά τη διχογνωμία Ανακρίτριας και Εισαγγελέως. Υπενθυμίζεται πως η Ανακρίτρια έκρινε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες "κλειδί" για την επικείμενη απόφαση φαίνεται πως είναι το κριτήριο εάν και πόσο "ξεπέρασε" τα όρια της αυτοάμυνας.
Από την πρώτη στιγμή άλλωστε τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνήγορος υπεράσπισης του Άγγελος Στεργιοπουλος, ανέφεραν πως πυροβόλησε γιατί βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Μάλιστα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος του 40χρονου, δείχνουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του, πριν ο 41χρονος πέσει νεκρός.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΑΦΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Στο πλευρό του συναδέλφου του βρίσκεται και το Δ.Σ. του Συλλόγου Βαφέων- Φανοποιών Ν. Αχαΐας, το οποίο μετά από έκτακτη σύγκληση του, αποφάσισε να προβεί σε ψήφισμα συμπαράστασης «προς το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου Κ.Β, ο οποίος δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα».
«Ο συνάδελφος είναι τραγικό θύμα της άδικης, βάναυσης και διαρκούς επίθεσης που δεχόταν το τελευταίο χρόνο, ο οποίος αν και είχε λάβει τα απαραίτητα ασφαλιστικά μέτρα, δεν εφαρμόστηκαν επαρκώς από τα θεσμικά όργανα της πολιτείας και συνεπώς δεν στάθηκαν ικανά να τον προστατέψουν, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο και απροστάτευτο. Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη, ως εγγυητής της Δημοκρατίας και διαχρονικός φρουρός του Δικαίου και προασπιστής των ανθρώπινων δικαιωμάτων, θα δώσει τέλος στην περιπέτεια του συναδέλφου μας και οικογενειάρχη, Κ. Β.» ανέφερε η ανακοίνωση του Συλλόγου υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο Κων/νο Θεοχάρη και τον γενικό γραμματέα Βασίλειο Τσούνα.


πηγή: tempo24.news 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια