Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

30 λεπτά ο χρόνος αναμονής στο ασανσέρ της ΓΑΔΑ

Ο Γρηγόρης Χρυσάφης, Ειδικός Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών γράφει για πρόβλημα με τα ασανσέρ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.




Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα για τους υπηρετούντες στο πολυώροφο κτίριο της ΓΑΔΑ. Οι ανελκυστήρες για μια ακόμη φορά ήταν εκτός λειτουργίας και η ουρά στο ένα και μοναδικό που λειτουργεί για να εξυπηρετήσει τους εκατοντάδες εργαζόμενους και τους επισκέπτες ήταν ατελείωτη με τον χρόνο αναμονής να φτάνει τα 30 λεπτά.

Αν συνυπολογίσεις και την έλλειψη καθαριότητας σε πολλούς ορόφους του κτιρίου λόγω έλλειψης υπαλλήλων καθαριότητας όπως και σε πολλά ΑΤ της Αθήνας μιλάμε για συνθήκες υγιεινής και εργασίας που δεν συνάδουν με σύγχρονη αστυνομία και δεν περιποιούν τιμή για την πολιτεία.

Χορτάσαμε πάλι από υποσχέσεις ότι όλα θα λυθούν με την έλευση του νέου έτους αλλά μέχρι στιγμής βλέπουμε μόνο τεράστιες ελλείψεις σε αστυνομικούς στα Α.Τ. που δεν έχουν ούτε σκοπούς κρατουμένων να διαθέσουν, έλλειψη χώρων κράτησης για τους συλληφθέντες καθημερινά με αποτέλεσμα να στοιβάζονται στα λίγα λειτουργικά κρατητήρια της Αττικής καθώς και στον 7ο όροφο της Γ.Α.ΔΑ. όπου άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο χώρο κράτησης κάτι που δεν συμβαίνει ούτε σε κρατητήρια του τρίτου κόσμου!!

 

 

Γρηγόρης Χρυσάφης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΘΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑ Η ΔΥΟ