Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσαγωγές στα λιμάνια για να μην ξεφύγει δολοφόνος του 23χρονου

Κατά δεκάδες γίνονται οι προσαγωγές αλλοδαπών, κυρίως Πακιστανών, από όλες τις λιμενικές Αρχές του νησιού με σκοπό να βρεθεί ο δράστης της άγριας δολοφονίας ενός 23χρονου από το
Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή των καλαμιών, στην παραλία  του Αλμυρού,  στον Άγιο Νικόλαο.
Στο Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου που διενεργεί την προανάκριση έχουν υπάρξει συγκεκριμένες πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών και με επείγον σήμα του προς τα Λιμεναρχεία της Κρήτης ζητείται η προσαγωγή των υπόπτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσαχθεί περισσότερα από 100 άτομα (στο λιμεναρχείο Ηρακλείου περίπου 50 άτομα μέχρι χθες) καθώς υπάρχει ο φόβος ο δράστης να σχεδιάζει να φύγει από την Κρήτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους λιμενικούς έχουν δοθεί στοιχεία για συγκεκριμένα άτομα, με τα οποία ο άτυχος Πακιστανός είχε διαφορές από τα παλιά.
Για τον λόγο αυτό οι λιμενικοί της Κρήτης προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους προσαχθέντες, προκειμένου να υπάρξει «διασταύρωση» των στοιχείων με συγκεκριμένα άτομα.
Ο 23χρονος, όπως γραψαμε χθες, σύμφωνα με συμπατριώτες του, ζούσε και εργαζόταν σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο και βρέθηκε σφαγμένος και με το κεφάλι σχεδόν πολτοποιημένο.
Ο δράστης ή οι δράστες αυτού του βάρβαρου εγκλήματος κατά τη διαφυγή τους πέταξαν τα όπλα του εγκλήματος, όπως εικάζεται, στον τόπο της δολοφονίας. Πρόκειται για ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.
Ο ανατριχιαστικά σκληρός τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε αυτός ο άνθρωπος «μιλάει» για το προφίλ του δράστη και ίσως και για το κίνητρο του εγκλήματος.
Από τις Αρχές ελέγχονται συμπατριώτες του, καλούνται και για καταθέσεις μήπως και δοθούν περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θύμα και τις δραστηριότητές του. Στον τόπο του εγκλήματος κατέφθασε από την πρώτη στιγμή συμπατριώτης του.
Υποστήριξε ότι είδε τελευταία φορά τον 23χρονο την Παρασκευή-βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου-στο τζαμί όπου πήγε να προσευχηθεί. Τον περιέγραψε ως έναν νέο που εργαζόταν σκληρά και δεν είχε «μέτωπα» με κανέναν τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Μετέφερε ωστόσο κάποιες πληροφορίες ότι το έγκλημα μπορεί να σχετίζεται με διαφορές της οικογένειάς του, στο Πακιστάν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια