Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκπαιδευτική επίσκεψη της 23ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας στην «Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία»

Την «Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία» Α.Ε. επισκέφτηκαν οι σπουδαστές της 23ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος 2019-2020.


Η (Ε.Α.Β.) εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας και είναι η μεγαλύτερη αεροναυπηγική και αμυντική εταιρεία της χώρας, με κύρια αποστολή την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων για την υποστήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων πελατών της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς.

Την υποδοχή και ενημέρωση πραγματοποίησε ο κ. Κωνσταντίνος Σταυριανάκης, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της (Ε.Α.Β.) ο οποίος στη συνέχεια, συνεπικουρούμενος από τους κ. Γεώργιο Κούρο και Αντώνιο Μπάο ξενάγησαν τους συμμετέχοντες στις εγκαταστάσεις της.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν η Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Εσωτερικών Λειτουργιών της Σχολής, Αστυνόμος Β΄ Ιουλία Σερπάνου, καθώς και οι (34) σπουδαστές της 23ης εκπαιδευτικής σειράς και συγκεκριμένα (24) στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας,  (3) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, (2) του Πυροσβεστικού Σώματος,  (1) του  Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής,  (2) από την Αστυνομία της Κύπρου και (2) από Υπουργεία και Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

 Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, την Κρατική Ασφάλεια, την εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, τη Δημόσια Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, την Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια