Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψάχνουν την «άκρη του νήματος» για την άγρια δολοφονία του 23χρονου


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας-για σφαγή μιλούν όσοι έχουν εικόνα της αυτοψίας-του 23χρονου Πακιστανού στην παραλία του Αλμυρού, στον
Άγιο Νικόλαο.
Δεν αποκλείεται ο δράστης να μην είναι ένας.
Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι γίνονται προσαγωγές τόσο από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου όσο και από το Ηράκλειο. Οι προσαχθέντες ανήκουν κατά κύριο λόγο στην Πακιστανική κοινότητα και υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να συνδέονται με το θύμα.
Κάποιες πληροφορίες που έχουν φθάσει στις Αρχές αναφέρουν ότι το έγκλημα ίσως σχετίζεται με πράξη αντεκδίκησης επειδή στενό συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου στο Πακιστάν είχε εμπλακεί σε δολοφονία. Όμως αυτές είναι πληροφορίες που δεν είναι απολύτως διασταυρωμένες.
Όμως ελέγχονται από την στιγμή που γίνεται σχετική αναφορά από ομοεθνείς του 23χρονου θύματος, οι οποίοι φέρονται να γνώριζαν πράγματα για το παρελθόν και την οικογένεια του.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα φρικτό και βάναυσο έγκλημα με απίστευτη αγριότητα. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.
Οι προσαχθέντες εξετάζονται και ενώ λαμβάνονται αποτυπώματα και DNA.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια