Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα "νούμερα" είναι από το 2010 στα κράνη των ΜΑΤ - Τί απαντούν αστυνομικοί στον Υπουργό

Ένα από τα σημεία, στα οποία στάθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη συνέντευξή του στον Παύλο Τσίμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ήταν τα αυτοκόλλητα
με τους αριθμούς στα κράνη των ΜΑΤ. Όπως είπε ο κ. Υπουργός, με δική του εντολή είχαν τοποθετηθεί, το μέτρο ατόνησε τα επόμενα χρόνια, και τώρα με δική του εντολή θα επανατοποθετηθούν.
Στο bloko.gr δεχθήκαμε απανωτά τηλεφωνήματα από αστυνομικούς, που υπηρετούν στα ΜΑΤ, οι οποίοι στο σύνολό τους δήλωσαν ότι η εντολή δόθηκε το 2010 και από τότε όσοι υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον αριθμό, επάνω στο κράνος τους. Μας είπαν, μάλιστα, πως σε τακτά χρονικά διαστήματα και με διάφορες αφορμές γίνονται έλεγχοι.
Όπως ανέφεραν στο bloko.gr, τα αυτοκόλλητα τα αγόρασαν οι αστυνομικοί μόνοι τους, σε πολλές περιπτώσεις από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές και οι περισσότερα με δικά τους έξοδα τα αντικατέστησαν. Θεωρούν, μάλιστα, άδικο να αιωρείται μία άποψη πως τα ΜΑΤ είναι μία "παρακρατική συμμορία" και ζητούν η Υπηρεσία να μεριμνήσει για τη μόνιμη αναγραφή του αριθμού στα κράνη τους, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία από κανέναν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια