Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαρισαίος μήνυσε αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ

Στα δικαστήρια οδηγείται όπως όλα δείχνουν η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ενός Λαρισαίου, συζύγου αλλοδαπής ιδιοκτήτριας καταστήματος, με αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τον οποίο
κατηγορεί για άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος του αλλά και για λεκτική και ψυχολογική βία σε βάρος της συζύγου του.
Η μήνυση έχει κατατεθεί από τον Οκτώβριο και σύντομα αναμένεται να φτάσει στο ακροατήριο με τον Λαρισαίο να υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός, σε μία στιγμή που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, τον έσπρωξε και τον χτύπησε επειδή του έκανε παράπονα για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στη σύζυγό του. Σύμφωνα με το μηνυτή ο αστυνομικός, για μεγάλο διάστημα εκμεταλλευόμενος το επάγγελμά του, ασκούσε στη γυναίκα του λεκτική και ψυχολογική βία χωρίς καν να τη γνωρίζει.
Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο αστυνομικός εκείνη την ημέρα έσπρωξε το μηνυτή με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του, να γλιστρήσει σε σκαλοπάτια και να τραυματιστεί.
Στην υποβληθείσα μήνυση ορίζεται δικηγόρος και μάρτυρες και σίγουρα η συζήτηση της υπόθεση στο ακροατήριο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια