Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο σοκ! Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χαστουκίζει ανήλικο Ρομά - Με ... ρεπό όλοι οι αστυνομικοί


Αδιανόητες εικόνες, αδιανόητη η απόπειρα συγκάλυψης ενός απαράδεκτου και καταδικαστέου περιστατικού που οι επικεφαλής αξιωματικοί προσπάθησαν να κουκουλώσουν ...
εξαφανίζοντας τους δράστες αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το περιστατικό ακραίας βίας καθώς η κακοποίηση αφορά σε 12χρονο παιδί, με έντονα χαρακτηριστικά και υπόβαθρο ρατσιστικό, συνέβη στο Ζεφύρι, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, προφανώς σε αναζήτηση πληροφοριών, σταματούν δύο ανήλικους.

Σύμφωνα με όσα απαθανατίστηκαν στο βίντεο, προηγείται έντονη στιχομυθία και κάποια στιγμή ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς χαστουκίζει το μικρούλη. 

Το σοβαρό περιστατικό είχε όμως και παρασκηνιακή συνέχεια, καθώς μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία, οι επικεφαλής των αστυνομικών αξιωματικοί, όχι μόνο δεν έδωσαν τα στοιχεία τους, αλλά φρόντισαν να τους εξαφανίσουν, χορηγώντας σε όλους ημερήσια ανάπαυση!!!

Δείτε το βίντεο, για το περιεχόμενο του οποίου εκτιμούμε πως η ηγεσία της ΕΛΑΣ οφείλει να εγκύψει αναζητώντας τις παθογένειες και τη θεραπεία του προβλήματος που συντελεί στην πρόκληση τέτοιων απαράδεκτων γεγονότων, καθώς πλήττουν την υπόληψη του σώματος και έννοιες όπως ισονομία, ειδικά απένταντι σε πολλαπλώς αδύναμες κατηγορίες πολιτών.



του Γιώργου Καραϊβάζ





Όπως ενημερωθήκαμε, το βίντεο είχε αναρτηθεί στο σάιτ της κίνησης απελάστε το ρατσισμό στη ακόλουθη διεύθυνση https://www.kar.org.gr/2020/01/25/astynomikoi-chtypoyn-viaia-11chrono-roma-video/
και το εξής περιεχόμενο

 Αντιγράφουμε από το προφίλ του Νεοφύτου Νεοκόρ ΑΡΘ: φίλες και φίλοι καλησπέρα! θα ήθελα λίγο απο χρόνο σας. θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό παιδικής βίας σε ενα παιδί 11 ετών από άνδρες της ελληνικης αστυνομίας καθώς Εργάζομαι σε νοσοκομειο. Σημερα λίγο μετά τις 4:00το απογευμα ήρθε ένας πατέρας με τον 11χρονο γιο του λεγόμενος ότι το παιδί έχει υποστεί Αστυνομική βία (να πω ότι το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση τρομαγμένο φοβισμένο και με εμφανή την ταλαιπωρία που υπέστη) καθώς λοιπον προσπαθούσα να βοηθήσω τον πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο γιατρo και για καλή του τύχη κάποιος γείτονας το έστειλε βίντεο από κλειστή κάμερα ασφαλείας που δείχνει όντως τους τεσσερις «άντρακλες με τα ατσαλένια αρχιδια» να Χτυπούν με σφαλιάρες ένα παιδάκι 11 χρόνων… όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο το συμβάν λήγει όταν μπαίνει το ι.χ. μεσα στο στενό ενω οι «μπάτσοι» τα μαζεύουν και φεύγουν ανενόχλητοι…. φίλε μου Αλέξη περαστικά και ελπίζω αυτά τα τεσσερα στρατοκαυλα τσογλάνια να χάσουν τον ύπνο τους και να τιμωρηθούν οπως τους αξίζει γιατι εισαι ένα παιδί 11 ετών!! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει περαιτέρω ας μου στείλει μήνυμα αυτοοι οι ανθρωποι πρέπει να τιμωρηθουν καμια ανοχη σε καμια βια!!! αυτα απο εμενα ! παρακαλω κοινοποιηστε!!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια