Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε ζεστό και χαρούμενο κλίμα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Σε όμορφο, ζεστό και συναδελφικό κλίμα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, το βράδυ της Κυριακής 26/1 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του

Margarona Royal Hotel.


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ένωσης, κ.κ.Μυλωνάς και Στέφος αντίστοιχα. Στην αρχή της εκδήλωσης, σύντομη ομιλία πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών ο οποίος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά ανέφερε πως,

"Η ομοσπονδία βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας και δράσης ενισχύει τον διεκδικητικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία. υπερασπίζεται με σθένος τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις κατακτήσεις των προηγούμενων χρόνων που κατακτήθηκαν με σκληρούς συνδικαλιστικούς αγώνες σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό, υπερασπίζεται το επάγγελμα του που είναι το πιο στρεσογόνο και το πιο επικίνδυνο. Είμαστε ο μόνος κλάδος εργαζομένων που ανατρέψαμε μνημονιακούς νόμους, συνεχίζουμε τη δράση μας και το 2020 με αυτό το κεκτημένο, αποσπάσαμε δεσμεύσεις από την σημερινή κυβέρνηση από τις οποίες αναμένεται να αξιοποιήσουμε στη συνέχεια όσον αφορά το μισθολόγιο και όσον αφορά την θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας. Πιστεύουμε ότι με την δική σας στήριξη το 2020 θα πετύχουμε τα προσδοκώμενα...καλή χρονιά σε όλους". 

Αμέσως μετά ευλόγησε τη πίτα ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης π.Συμεών.



Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τελετή για την βράβευση προσφάτως αποστρατευθέντων αστυνομικών, κ.κ.Σάββα, Καψάλη και Καπελάνο για το ήθος τους και την πολυετή προσφορά τους στην Ελληνική Αστυνομία και την κοινωνία καθώς και η επιβράβευση των τέκνων μελών της ένωσης για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2019. 






















Το παρών μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έδωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Γρηγόριος Κουμπής, ο Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος, Κων/νος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, κ.Κων/νος Σιώρος, ο νομικός σύμβουλος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, κ. Απόστολος Τάσσης κ.α. 




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια