Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκοψε την πίτα η Ένωση Πυροτεχνουργών


Για τέταρτη συνεχή χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της "Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών στο ξενοδοχείο HILTON
 

Την εκδήλωση συντόνισε και φέτος, με απόλυτη επιτυχία, η Επικοινωνιολόγος και συνεργαζόμενη με πληθώρα Ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ, κα Γεωργία Παράσχου
Κατά την έναρξη της βραδιάς προλόγισαν και ευχήθηκαν για μια καλή χρονιά ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κύριος Ιωάννης Τουπαδάκης και ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γεώργιος Τσαπάρας με τον τελευταίο να στέκεται στην σημασία της εκδήλωσης για τα μέλη Πυροτεχνουργούς και συνοδούς αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών.
 

Σύντομο χαιρετισμό και θερμές ευχές σε όλο το Σώμα απηύθυναν :

 

ο Διευθυντής ΔΕΑΔ κύριος Εμμανουήλ Κονσολάκης,

 

 ο Αναπληρωτής διευθυντής της ΥΕΕΜΣΑΣ, κύριος Νικόλαος Ζωνουδάκης,

 

ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κύριος Γεωργιος Καλλιακμάνης,

 

ο τέως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών κύριος Βασίλειος Γιαμπουράς,

 

ο τέως Διευθυντής Γραφείου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κύριος Βασίλειος Μαστρογιάννης,

 

ο Διευθυντής Ασφαλείας του HILTON Ελλάδας κύριος Ανδρέας Τζούρος.

 
 


 
Στη συνέχεια, η κυρία Παράσχου κάλεσε τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο πάτερ Αντώνιο Χρήστου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για να ακολουθηθεί το τελετουργικό για τη Κοπή της Πίτας.

 


Ή εκδήλωση έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων για ακόμη μια χρονιά, με την άψογη φιλοξενία του ξενοδοχείου HILTON, και την στήριξη του Γενικού Διευθυντή για την HILTON Ελλάδας και Κύπρου κυρίου Bart Van de Wingel και του Διευθυντή Ασφαλείας HILTON Ελλάδας κυρίου Ανδρέα Τζούρου όπως τους ευχαρίστησε θερμα το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενωσης Πυροτεχνουργών. 

 

Σύσσωμο το Δ. Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών ευχήθηκε καλή χρονιά, δύναμη και υγεία για τα μέλη και τις οικογένειες τους.
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια