Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών: Μαζικά και αγωνιστικά μαζί με τους συνταξιούχους και τη νέα χρονιά

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων την Παρασκευή
10 Γενάρη και ώρα 09.30 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (έναντι Δημαρχείου Αθήνας). Καλούμε όλους τους απόστρατους να είναι παρόντες στη συγκέντρωση και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Υπουργείο Εργασίας.
Με την κινητοποίηση αυτή δίνεται συνέχεια στους αγώνες μας και τη νέα χρονιά, με σταθερή την πεποίθησή μας ότι μόνο μέσα από τους αγώνες διαρκείας μπορούν να βρεθούν λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματά μας.
Ζητούμε την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας, την αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών συντάξεών μας που έχουν σφαγιαστεί, την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και όσων μας έχουν αφαιρεθεί.
Ζητούμε την κατάργηση όλων των νόμων που έπληξαν τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας με απόφαση της κυβέρνησης. Οι υποδείξεις για προσφυγή  μας στη δικαιοσύνη για καταβολή την αναδρομικών και τη δικαίωση μας με δικαστικές αποφάσεις, θολώνει τα νερά για τους υπεύθυνους της κατάστασής μας. Εξυπηρετεί μόνον τα μεγαλοδικηγορικά γραφεία που εκμεταλλεύονται τις αγωνίες των συνταξιούχων. Οι κυβερνήσεις με τις αντιλαϊκές αντιασφαλιστικές και αντιλαϊκές πολιτικές τους δημιούργησαν τα προβλήματα και οδήγησαν απόστρατους και συνταξιούχους στην εξαθλίωση. Η κυβέρνηση υποχρεούται να δώσει τη λύση και όχι τα δικαστήρια.
Δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στο νέο σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για την κοινωνική ασφάλιση και αποσκοπεί στην παραχώρηση στο ιδιωτικό κεφάλαιο όσων οικονομιών έχουν απομείνει μετά από τη λεηλασία των επικουρικών μας ταμείων.
Με δύναμη και αποφασιστικότητα προχωρούμε μαζικά και αγωνιστικά, μαζί με τους συνταξιούχους και όλο το λαϊκό κίνημα και τη νέα χρονιά.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια