Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Ηλίας Βρέντας για τη σύλληψη ''αετονύχη'' στο Ελευθέριος Βενιζέλος


Συνελήφθη ο «ΑΕΤΟΝΥΧΗΣ» Αλγερινός από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών.


Απογευματινές ώρες την Πέμπτη 23/1/2020 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών εντόπισαν και συνέλαβαν άτομο αλγερινής καταγωγής στην περιοχή του Γαλατσίου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην υπηρεσία. Το εν λόγω άτομο είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές στον ευρύτερο χώρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν 24.000 ευρώ καθώς και πληθώρα αντικειμένων και ρούχων αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο των συναδέλφων και στην σωστή αξιοποιήση των τεχνικών μέσων όπου υπάρχουν στους χώρους του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η σύλληψη για όσους έχουν σκοπό να διαπράξουν αξιόποινες πράξεις είναι δεδομένη!

Η συγκεκριμένη επιτυχία πέραν της δυσκολίας για τον εντοπισμό του εν λόγω ατόμου, είχε τεράστια δυσκολία και στην σύλληψη του, η οποία έγινε επιτυχώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τους συναδέλφους που κινήθηκαν αστραπιαία, υπό την απευθείας καθοδήγηση από τον Τμηματάρχη της υπηρεσίας και τον Διευθυντή της Δ.Α.Α.Α..

Για το λόγο αυτό, όλοι οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στη σύλληψη και οι συνάδελφοι του Γραφείου Προανακρίσεων του Τμήματος Ασφαλείας, είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και επαίνων για αυτή τους την επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στις πολλές ακόμη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Η δουλειά τους έχει αποδειχθεί περίτρανα με τις συνεχόμενες επιτυχίες για την τήρηση της ευνομίας έχοντας αντίκτυπο σε όλο τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα ανταμειφθεί όμως;


Βρέντας Ηλίας

Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια