Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο με τις κλοπές στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά και τις τελευταίες δυο συλλήψεις

Τα τελευταία χρόνια στον αερολιμένα Αθηνών με την τεράστια αύξηση της επιβατικής κίνησης, είχε δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα με τις κλοπές που γίνονταν σε βάρος ανυποψίαστων
επιβατών κυρίως αλλοδαπών , απο δράστες οι οποίοι εκμεταλεύονταν τον συνωστισμό που επικρατούσε και αφαιρούσαν τις αποσκευές τους.

Η υπηρεσία μας τον τελευταίο χρόνο έχει ενεργοποιηθεί και οργανωθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο και παρά τις μεγάλες ελλείψεις που αντιμετωπίζει σε έμψυχο δυναμικό, με τις σωστές κατευθύνσεις της διοίκησης και το φιλότιμο των συναδέλφων τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Εμείς έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε την μια επιτυχία της υπηρεσίας μας μετά την άλλη.

Συγκεκριμένα την 28-01-2020 πρωινές ώρες αστυνομικοί της υπηρεσίας μας αξιοποιώντας υλικό απο τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αερολιμένα Αθηνών, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλγερίας, οι οποίοι διέπρατταν κλοπές στο χώρο των αφίξεων της Inttrashengen περιοχής, στους ιμάντες παραλαβής αποσκευών. Μετά απο σωματική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους δεκάδες αντικείμενα μεγάλης αξίας τα οποία είχαν αφαιρέσει από άλλους επιβάτες.

Οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν ενωθεί προκειμένου να διαπράτουν διακεκριμένες κλοπές στον αερολιμένα Αθηνών.

Μετα απο έρευνα της υπηρεσίας μας διαπιστώθηκε ότι ο ένας απο αυτούς ήταν σεσημασμενος για κλοπές, πλαστογραφίες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση καθώς και στους συναδέλφους για την προσπάθεια πού καταβάλουν, και περιμένουμε από την φυσική και πολιτική ηγεσία την ενίσχυση μας εν όψει της θερινής περιόδου, η οποία αναμένεται να είναι πολυ δύσκολη.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια