Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημήτρης Αποστολόπουλος: Εν όψει κρίσεων σιγή ιχθύος


Κείμενο τού Δημήτρη Αποστολόπουλου: Κρίσιμα ζητήματα για την ΕΛ.ΑΣ όπως: Βαθμολογιο, Μισθολογιο, Συνταξιοδοτικό, Μεταθέσεις, Ασφάλεια κ Υγιεινή, Νοσοκομείο Σωμάτων
Ασφαλείας! Ενόψει κρίσεων όμως σιγή ιχθύος! Μόνο δείκτες, αριθμοί κ ποιος θα πάει που! Όσο για τους περ/ρους συνδικαλιστές ή προσπάθεια όλη επικεντρώνεται στο ποιος θα χρεωθεί μια απόσπαση ή μετάθεση κάποιου αστυνομικού ώστε να εξασφαλίσει μια μελλοντική υποχρεωση-ψηφο..

Όχι σε κάποιον που λόγω οικονομικού, οικογενειακού ή άλλου προβλήματος θέλει μια εξυπηρέτηση για υπαρκτό λόγο ή έστω μετά από δεκαπέντε είκοσι χρόνια ταλαιπωρίας θέλησε να πάει κάπου πιο ήσυχα.. Αλλά για οποιονδήποτε από τα πρώτα δύο έτη ακόμη κουράστηκε κ θέλει να κάνει αντί για το λίγο το λιγότερο!
 Γιατί κανείς δεν κάνει τον κόπο να εξηγήσει ότι αν κάνουμε συνέχεια τα μικρά κ παρακαλάμε γι'αυτα την ηγεσία.. Όταν έρθει ή ώρα να απαιτήσουμε τα μεγάλα κανείς δεν θα μας πάρει σοβαρά!!Επίσης αν όλοι φύγουν από τα Α.Τ κ τα Τ.Α για να κόβουν ύφασμα.. Τότε ακόμη κ αυτή η υπηρεσία θα αναγκαστεί να βγει στο δρόμο κ να στέλνει ενίσχυση κ μέτρα!!
Εκτός κ αν κάνουμε εισαγωγή αστυνομικούς από άλλες χώρες ώστε εμείς να τους επιβλέπουμε! Γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει το κόστος να εξηγήσει κ φυσικά να δώσει το παράδειγμα ότι όλοι πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια στο μετρό που αναλογεί στον καθένα!!Ισομερώς κ αναλογικά!!Να διαμορφώσουμε όμορφο κλίμα κ συνθήκες ασφάλειας κ αξιοκρατιας, ώστε το πεζοδρόμιο να είναι θελκτικό σε όλους!!Δίνοντας όραμα για τα μεγάλα κ τα συλλογικά!!Ακόμη κ κίνητρα για όσους σηκώνουν το φορτίο της πρώτης γραμμής! Ως τότε καλά αποτελέσματα σε κρίσεις κ εκλογικά συνέδρια!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μέλος Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ Β/Α


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια