Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέμης Καλαμάτας:Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία

Ανάρτηση τού Θέμη Καλαμάτα: Προσπαθώ πάντα ως Αξιωματικός Συνδικαλιστης της Αστυνομίας να αγωνίζομαι για υψηλές έννοιες και ανώτερα ιδανικά. Η σκέψη μου είναι καθαρά Πατριωτική με
γνώμονα όμως το ήθος την επάρκεια την μόρφωση την σοβαρότητα.
Η άνοδος της Ελληνικής Αστυνομίας τα τελευταία 30 τουλάχιστον χρόνια μας κατέστησε ως μια απ τις πλέον σύγχρονες και καλύτερες Αστυνομίες της Ευρώπης τουλάχιστον σε ανθρώπινο δυναμικό. Σαφώς υστερουμε σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά βάζουμε την ψυχή μας μπροστά και καλύπτουμε αυτο το υστέρημα.
Θυμώνω πάρα πολύ όταν μας χλευαζουν και όταν δεν μας σέβονται. Επαναστατώ όταν μας αδικούν κι όταν μας υβριζουν. Βγαίνω μπροστά όταν μας πετούν καδρονια πέτρες και τσιμεντολιθους. Γίνομαι θηρίο όταν καίνε την δημόσια περιουσία κι όταν πυρπολουν την Αθήνα. Όταν καταλαμβανουν τα Ιδρύματα του Ελληνικού Πανεπιστημίου. Όταν θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών και την δική μας. Κατά τα υπόλοιπα πρέπει να τονίσω ότι η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ το Υπουργείο μας και το Αρχηγειο μας πρέπει να γίνει συνείδηση για όλους μας για να γίνουμε ξανά μια Χώρα που μπορεί να διεκδικεί με αξιώσεις το μέλλον της στην Ευρώπη και στον κόσμο όπως την οραματιστηκαν οι μεγάλοι ηγέτες και οι μεγάλοι εμπνευστές αυτής της ιδέας πριν πολλά πολλά χρόνια. Απο την απελευθέρωση μας μέχρι τους σύγχρονους καιρούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια