Ο σκύλος που ζήτησε -και βρήκε- “άσυλο” περνώντας από την Τουρκία στην Ελλάδα


Συμβολική και συνάμα ουσιαστική είναι η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του “Κινήματος Αλλαγής”  και τ. υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου στην στρατιωτική περιοχή του Εβρου, που διέρρευσε χάρη σε ένα …σκύλο!
 

Η επίσκεψη του υπεύθυνου Εξωτερικής Πολιτικής του <<Κινήματος Αλλαγής >> (ΚΙΝΑΛ) κ Λοβερδου και η ενημέρωση του απο τους στρατιωτικους και η σχετική συζήτηση, εγινε μετά από συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Νίκο Παναγιωτοπουλοκαι τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κ.Φλώρο.
 

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, που ειναι και μέλος του <<Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής>> (ΕΣΕΠ) μετά την ενημέρωση από το Διοικητή της 30ης Ταξιαρχίας με έδρα το Λαγό Διδυμοτείχου, Ταξίαρχο, Λύσανδρο Ξηρογιάννη επισκέφθηκε και το Φυλάκιο Πυθίου,που ανήκει στην ίδια Ταξιαρχία. 
 

Εκεί είχε μια αναπάντεχη συνάντηση που τον …ξάφνιασε ευχάριστα. Την φωτογραφία από αυτή την συνάντηση την ανάρτησε στο facebook  με την εξής, απολαυστική, επεξήγηση:

 
“Αυτός είναι ο Μαξ.

Κακοποιημένος στο τουρκικό φυλάκιο ζήτησε και βρήκε καταφύγιο στο δικό μας στο Πύθιο του Έβρου. Από τότε έγινε φύλακας-άγγελος.

Αν και θηρίο, απίστευτα γλυκός! Με δάγκωνε και με τράβαγε από το μανίκι συνεχώς”.
 
 
 
πηγή: militaire.gr