Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανυπόστατη η καταγγελία για το ... "σκάνδαλο" στην αστυνομία της Ηλείας

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο bloko.gr είμαστε αναγκασμένοι να δημοσιοποιούμε όλες ανεξαιρέτως τις επιστολές διαμαρτυρίας- καταγγελίας και κυρίως αναφορικά με
ισχυριζόμενες αυθαιρεσίες της διοίκησης, για ιδιοτελής ή νεποτιστικές συμπεριφορές.

Και το κάνουμε αυτό, ούτως ώστε εμείς να μην "κριθούμε" πως μεροληπτούμε υπέρ του ενός ή του άλλου αξιωματικού. Αυτό έχει και τα καλή όψη και την άσχημη του. Έχουμε δηλώσει ωστόσο πως όλες τις καταγγελίες τις διερευνούμε (αφού πρώτα δημοσιεύσουμε το κείμενο της καταγγελίας), προκειμένου ο αναγνώστης να κρίνει και να διακρίνει τη σκοπιμότητα, ειδικά σε πονηρές περιόδους όπως είναι η συγκεκριμένη, η προ κρίσεων περίοδος. Εξαίρεση στον κανόνα της δημοσλίευσης αποτελούν οι "σεσημασμένες" κακοπροαίρετες καταγγελίες για συγκλεκριμένες διοικήσεις όπως για παράδειγμα σε Κέρκυρα, Χανιά κοκ.

Η καταγγελία για ... μέγα σκάνδαλο στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, αποδεικνύεται και αυτή κίβδηλη, καθώς οι αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις γίνονται για προς διετίας γεγονότα, τα οποία σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, απλώς διατηρούνται. Δεην ήταν απόφαση της σημερινής διοίκησης, αλλά της αμέσως προηγούμενης και η νυν δεν είχε λόγο, αίτιο ή αφορμή για να την ... αφορίσει.


του Γιώργου Καραϊβάζ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια