Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυνατότητα παράτασης διαμονής των νέων Ειδικών Φρουρών στα καταλύματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά από αίτημα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.


Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ενημερώνει τους νέους συναδέλφους ότι, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος του σωματείου, ενημερωθήκαμε από το Αρχηγείο ότι όσοι συνάδελφοι διέμεναν, κατά την διάρκεια της πρακτικής τους, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα και στις σχόλες τις Αμυγδαλέζας, μπορούν να αιτηθούν παράταση της διαμονής τους, για βραχύ χρονικό διάστημα, για μετά το πέρας της πρακτικής τους άσκησης στις 17/01/2020, ως προς την διευκόλυνση τους για την αναζήτηση μόνιμης στέγης.

 
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρατείνουν την παραμονή τους επιβάλλεται να καταθέσουν σχετική αίτηση [δειτε εδω], της οποίας σχετικό υπόδειγμα παραθέτουμε, μέχρι τις 16/01/2020 στο ίδρυμα Εξοχές (εγκαταστάσεις Αγίου Ανδρέα στον αξιωματικό υπηρεσίας) και στη γραμματεία των εγκαταστάσεων της Αμυγδαλέζας αντίστοιχα.

 

Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε τους συνάδελφους ότι, σχετικά με τη μισθοδοσία του τρέχοντος μηνός, θα πιστωθεί το ποσό των 1.250€, εκ των οποίων θα λάβουν τα 1.000€, με τα υπολειπόμενα 250€ να παρακρατούνται ως πρώτη δόση της προκαταβολής των 500€ που δόθηκε εντός του περασμένου Δεκεμβρίου.

 

Παραθέτουμε το σχετικό υπόδειγμα αίτησης παράτασης διαμονής

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΝΤΟΥΜΑΣ Β.                   ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια