Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημέρωση από το Πανελλαδικό Σωματείο Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών για τη συνάντηση με τον Ν. Χαρδαλιά


Διαβάστε την ανακοίνωση
Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης που ήταν μέχρι τις 13.1.2020, για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον τίτλο «Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, Αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Αναβάθμιση Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, Αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις», υπήρξε πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά Νικόλαου στο Σωματείο μας όπως και σε άλλα Πρωτοβάθμια Σωματεία καθώς και στην Πανελληνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών , για συζήτηση επί των άρθρων και τις αλλαγές που έγιναν μετά τις επισημάνσεις μας στην δημόσια διαβούλευση.

O Γ.Γ.Π.Π. μας ανέλυσε την φιλοσοφία του για το νέο μοντέλο Πολιτικής Προστασίας, ήταν γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν των χώρο του Πυροσβεστικού Σώματος και θετικός για την επίλυση τους.

Αναμένουμε να αποτυπωθούν οι τελικές αλλαγές στο επικείμενο νομοσχέδιο το οποίο και θα κατατεθεί στην βουλή στις 22 Ιανουαρίου 2020 και θα ψηφιστεί στις 30 Ιανουαρίου 2020.

Είμαστε σε συνεχης παρατηρήσεις και οχλήσεις προς την Πολιτική ηγεσία και όχι μόνο μεχρι την ψήφιση του Νομοσχεδιου για να πετύχουμε όσες περισσότερες βελτιώσεις των άρθρων του νομοσχεδίου προς όφελος των συναδέλφων..

Ο αγώνας είναι πολυεπίπεδος και συνεχίζεται...
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια