Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς


Της Νέας Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων Κεντρικής
Μακεδονίας
Την 23/1/2020 μέλη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Νόμου Κιλκίς, που διαχειρίστηκε τα τελευταία έτη με πολύ μεγάλη επιτυχία, την κρίση της Ειδωμένης που κατέληξε να αποτελεί πλέον ιστορικό ορόσημο στην μετέπειτα διαχείρηση του προσφυγικού ζητήματος στην Ελλάδα.

 

Πλέον σήμερα  ως μια δυναμική  Διεύθυνση  έρχεται αντιμέτωπη με την έλλειψη περιπολικών οχημάτων που απαιτούνται για την ενίσχυση  της προσπάθειας του έμπειρου προσωπικού της, για να διασφαλίσει την προστασία των πολιτών εντός του Νόμου και να αυξήσει τους ελέγχους στα   σύνορα της Χώρας.

 

Ως ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. πιστεύουμε ότι άμεση προτεραιότητα της πολιτείας θα πρέπει να είναι η ενίσχυση με οχήματα όλων των υπηρεσιών όλων των Νόμων και κυρίως αυτών  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η υλοποίηση του προγράμματος ΕΣΠΑ  προχωράει με βραδύ και ανεπαρκή ρυθμό και πλέον είναι αντιληπτό ότι το Υπουργείο μας δε θα πρέπει να επαφίεται μόνο σε αυτό.

 

Θα πρέπει πλέον να απαλλαγεί από τις χρονοβόρες εσωτερικές γραφειοκρατικές διαδικασίες και να διαθέσει άμεσα και απευθείας τους πόρους σε Αστυνομικές Διευθύνσεις για την απόκτηση οχημάτων.

 

Είναι άλλωστε παράλογο να μπορεί όποιαδηποτε άλλη δημόσια αρχή οποιουδήποτε άλλου Υπουργείου στην Ελλάδα να εφοδιάζεται άμεσα με οχήματα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία που λειτουργεί είκοσι τέσσερεις ώρες κάθε μέρα  να στερείται αυτής της δυνατότητας.

 

Καλούμε λοιπόν την πολιτεία να αντιμετωπίσει με σεβασμό τους αστυνομικούς και να τους ενισχύσει με τα απαραίτητα μέσα που στόχο έχουν την ασφάλεια των πολιτών.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια