Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που έφεραν εις πέρας την αποστολή τους αγόγγυστα


Διαβάστε το άρθρο του Προέδρου των Συνοριακών Αττικής
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν τις επόμενες ημέρες θα  ενισχυθούν με νέο προσωπικό  επίσημα ποια, κάποιες  Υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Διας και η Άμεση  Δράση.
 

Τι θα γίνει με κάποιες άλλες υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής(η οποία έχει να ενισχυθεί από το 2002) οι οποίες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν ένα πολλαπλάσιο όγκο εργασίας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
 

Τις  προηγούμενες ημέρες, δύο δράσεις-εξορμήσεις της Άμεσης Δράσης σε όλο τον τομέα ευθύνης της(από 06:00 έως 06:00) αλλά και τα Ναρκωτικά από επιχείρηση στα Εξάρχεια , '' θέλησαν να δοκιμάσουν '' τις αντοχές της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και συγκεκριμένα των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών και του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών.


  Το λιγοστό προσωπικό  κλήθηκε  να διαχειριστεί και το έκανε αποτελεσματικά, έναν μεγάλο όγκο προσαγομένων, η ροή του οποίου ήταν συνεχομένη από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ, πάνω από 100 προσαγωγές από την τελευταία δράση, με τις περισσότερες από τις μισές  να μετατρέπονται σε ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ.
 

ΑΞΊΖΟΥΝ ΠΟΛΛΆ Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους που έφεραν εις πέρας την αποστολή τους αγόγγυστα, κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.
 

Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στους συναδέλφους οι οποίοι εργάζονται στα δύο ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου κ Αμυγδαλέζας( τα οποία είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ) και οι οποίοι κάνουν αγώνα έτσι ώστε να  υποδεχτούν και να διαχειριστούν  με τον καλύτερο τρόπο όλο αυτό τον όγκο των συλληφθέντων αλλοδαπών.
 

Αξίζει να σημειώσω εδώ ότι Υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του νέου Διευθυντή, Ταξίαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημήτριου -  για τον οποίο έχω να πω ότι πραγματικά' 'Ανέστησε' 'ας μου επιτραπεί η έκφραση, με τη στήριξη της φυσικής και πολιτικής Ηγεσίας  , την Διεύθυνση - ξεκίνησαν το καλοκαίρι οι αναγκαίες εργασίες επισκευής και συντήρησης στο ΠΡΟΚΕΚΑ ΤΑΎΡΟΥ και γενικά στις  εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, αφού είχαν προηγηθεί  παραστάσεις  του Σωματείου μας και αποστολή υπομνήματος με επισημάνσεις και προτάσεις, έτσι ώστε οι συνθήκες  κράτησης και φιλοξενίας   αλλά και οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού  να γίνουν  όσο το δυνατόν καλύτερες.
 

Τώρα η Ηγεσία θα πρέπει να στηρίξει τη Διεύθυνση και να ενισχύσει τα τμήματα διαχείρισης Μετανάστευσης  με νέες προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων!!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια