Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κανέλλος Νικολάου: Φτάνει ο «τζόγος» με τις κρίσεις των Αξιωματικών

Κείμενο τού Κανέλλου Νικολάου, γενικού γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Πότε θα γίνουν οι κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2020; Ερώτημα με
μεγάλες... στοιχηματικές αποδόσεις. Ποιος θα αποστρατευτεί; Ποιος θα προαχθεί; Ποιος θα αναλάβει την τάδε θέση και ποιος την άλλη; Μεγάλες... αποδόσεις δίνουν και αυτά τα ερωτήματα. Κάθε χρόνο δυστυχώς το ίδιο σκηνικό. Η ανθρωποφαγία σε όλο της το  μεγαλείο.

         Μεγάλο «πανηγύρι» και ο καθένας συμμετέχει με τον δικό του τρόπο. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι ειδήμονες έχουν υποτίθεται αποκλειστικές πληροφορίες που άλλοτε επιβεβαιώνονται και άλλοτε όχι. Μερικοί θρασύδειλοι, εκμεταλλευόμενοι την καθυστέρηση, αρθρογραφούν ανωνύμως στο διαδίκτυο.      Αφήνουν υπονοούμενα για δήθεν παραλείψεις και αδυναμίες ορισμένων κρινόμενων Αξιωματικών και τους αξιολογούν αρνητικά. Τους έχουν ήδη αποστρατεύσει. Άλλοι αρθρογραφούν και επαινούν - λιβανίζουν Αξιωματικούς για τις εξαίρετες πράξεις τους και τις φοβερές ικανότητες τους.

        Παντού δράσεις, επιτυχίες μικρές ή μεγάλες αρκεί να μπουν στο κάδρο των ικανών και των σίγουρων. Τι περίεργο κάθε τέτοια περίοδο να έχουμε μεγάλες επιτυχίες; Καθαρή σύμπτωση, όπως τα συνεχιζόμενα... τζακ ποτ των εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα.

         Όλοι τρέμουν μη γίνει το μοιραίο λάθος που θα τους τερματίσει την καριέρα τους. Αυτή η νοσηρή κατάσταση δυστυχώς επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Φρονώ ότι άμεσα θα πρέπει να γίνουν οι κρίσεις και να επέλθει η ηρεμία στην Ελληνική Αστυνομία.

        Σεβαστείτε κάθε κρινόμενο άνθρωπο Αξιωματικό και την προσφορά του στο Σώμα και την κοινωνία.

        Πράξτε το άμεσα...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια