Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο Πυροσβέστη για το επερχόμενο νομοσχέδιο


Παραθέτουμε κείμενο που έστειλε πυροσβέστης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr
 

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες της ενέργειες η μη των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων θα  ήθελα να σταθώ σε ορισμένα σημεία. Την αγωνία στα θέματα των μόνιμων που  προέρχονται από πενταετείς από όλες συνδικαλιστικές οργανώσεις που προέρχονται από την ποευπς παρόλο που έχουν πλέον πολλά μέλη  γραμμένα. Κύριοι της ποευπς είμαστε συνάδελφοί πλέον Σταματήστε να ζείτε  στον μεσαίωνα δεν υπάρχουν ταξικές διάφορες όλοι πυροσβέστες είμαστε.

Όσον  αφορά την ομοσπονδία μας λάμπει δια της απουσίας της η μάλλον βρίσκει και  λίγο χρόνο να τσακώνεται με τον κύριο Χαρδαλιά. Πάμε και στους υπόλοιπους οι  οποίο βγάζοντας μια ωραία φωτογραφία με τον κύριο γενικό μας λένε άκουσον  άκουσον  ότι θα μπούμε στο κανονισμό μεταθέσεων γιατί έτσι είναι το σωστό  αλλά η προϋπηρεσία μας στο ΠΣ θα προσπαθήσουν μήπως και μετρηθεί βαθμολογικά.

Απίστευτα πράγματα από όλους η δια της αγωνίας τους η δια της  απραξίας τους αλλά ακόμα χειρότερα αυτοί που λένε ότι παλεύουν για εμάς να  προσέρχονται για να εξασφαλιζουν μονο τις μεταθέσεις μας τα συμπεράσματα  δικά σας συνάδελφοί.

ΥΓ ελπίζω για το καλό όλων μας να μην ισχύσουν τα  λεγόμενα σας εάν πάλι καταφέρεται θετικά πράγματα για τους μόνιμους από  πενταετείς εδώ είμαστε να το επικροτήσουμε




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια