Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άλλη μία επιτυχημένη αιμοδοσία στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης
 Άλλη μία αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με τεράστια επιτυχία.

 


      Η μαζικότητα με την οποία προσήλθαν οι συνάδελφοι για να επιτελέσουν το «ιερό» τους καθήκον ήταν ομολογουμένως συγκινητική και αποτελεί πιστοποίηση ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

 


      Το σημαντικότερο όλων είναι ότι πλέον όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν πως όταν χρειαστούν κάλυψη σε αίμα οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, η Ένωσή μας ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους.   

 


      Ως Ένωση Αθηνών νιώθουμε μια τεράστια υποχρέωση να πούμε ένα «μπράβο» και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

 


       Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΛΑΣΚΟ Σπυρίδωνα, τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας, όσο και για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί σε μία τόσο σημαντική για εμάς εκδήλωση της Ένωσης, καθώς και τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστο, ο οποίος μας τίμησε και αυτός με την παρουσία του.

 

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

 

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

easya.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια