Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαρρήκτης-αίλουρος “άνοιξε” αυτοκίνητο αστυνομικού – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν διαρρήκτη-αίλουρο με μία ιδιαίτερη τεχνική να «παραβιάζει» παράθυρα αυτοκινήτων κατέγραψαν οι κάμερες του σπιτιού ενός αστυνομικού στο Κερατσίνι. Ήταν λίγο μετά
τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (19/1/2020) όταν οι ένοικοι είχαν μόλις ξαπλώσει να κοιμηθούν. Ο νεαρός με το χαρακτηριστικό κούρεμα πλησίασε την εξώπορτα και την άνοιξε πολύ προσεκτικά ώστε να μην κάνει θόρυβο. Αδιαφόρησε για τις κάμερες που υπήρχαν στην πιλοτή και δεν πτοήθηκε ούτε τη στιγμή που τα φώτα άναψαν. Όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε το astinomiko.gr, ο νεαρός που δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πλησίασε το ταξί που ανήκει σε μέλος της οικογένειας του αστυνομικού.
Μέσα σε δευτερόλεπτα έσπασε το πίσω παράθυρο εφαρμόζοντας μια ιδιαίτερη τεχνική καθώς δεν φάνηκε να το παραβιάζει με κάποιο αντικείμενο. Με μια κίνηση που θύμισε αιλουροειδές, μπήκε στο εσωτερικό του ταξί και, με τη βοήθεια του φακού από το κινητό του τηλέφωνο, άρχισε να ψάχνει μέσα στο αυτοκίνητο. Ίσως περίμενε ότι θα έβρισκε κάποια συσκευή gps ή tablet από αυτά που υπάρχουν σήμερα σε όλα τα ταξί. Για περίπου δυο λεπτά έκανε το αυτοκίνητο άνω κάτω αδιαφορώντας για τις κάμερες αλλά και για το γεγονός ότι τα σπίτια στον συγκεκριμένο δρόμο του Κερατσινίου είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Τελικά, μετά από δυο λεπτά βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς καν να χρησιμοποιήσει τα χέρια του, και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.
Ο αστυνομικός και η σύζυγός του, που το πρωί κατέβηκαν στην πιλοτή, είδαν μόνο τα σπασμένα τζάμια αλλά οι κάμερες είχαν καταγράψει όλη τη βραδινή “επίσκεψη” του θρασύτατου διαρρήκτη. «Μέσα από το astinomiko.gr και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποιούμε το βίντεο με τον συγκεκριμένο νεαρό μήπως λειτουργήσει αποτρεπτικά ή κάποιος τον δει και τον αναγνωρίσει. Επίσης, δεν αποκλείεται να έχει κάνει και άλλα «χτυπήματα» και να έχει καταγραφεί και από άλλες κάμερες σπιτιών ή καταστημάτων» λέει ο αστυνομικός που έχει εμπιστοσύνη στους συναδέλφους του αλλά γνωρίζει ότι, για να συλληφθεί ο διαρρήκτης-αίλουρος, πρέπει στο… «σαφάρι» να πάρουν μέρος πολλοί «κυνηγοί».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια