Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δίκη Τοπαλούδη: Ο λιμενικός αποκάλυψε τι του είπε ο Ροδίτης και πώς έγινε το έγκλημα

«Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει» τόνισε ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο ερώτημα γιατί έφτασαν στο έγκλημα, όπως κατέθεσε
ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο υπάλληλος του Λιμενικού Σώματος Χρήστος Μαλάμης.
«Μου είπε ότι πήγαν και οι τρεις (σ.σ. οι δυο κατηγορούμενοι και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του και ότι έκαναν μαζί της σεξ» κατέθεσε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε πως, σύμφωνα με όσα του είπε ο κατηγορούμενος, το σκηνικό άλλαξε όταν η Ελένη ανέφερε πως ο Ροδίτης ήταν καλύτερος από τον 20χρονο.
«Μου είπε ότι τότε ο αλλοδαπός της τράβηξε ένα κροσέ και εκείνη λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία και ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και την χτύπησε στο κεφάλι» κατέθεσε ο μάρτυρας.
Ο λιμενικός απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων της υπεράσπισης είπε πως ο ένας κατηγορούμενος κρατούσε τα χέρια της κοπέλας και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο ενώ σημείωσε πως ο νεαρός Ροδίτης κατηγορούμενος όταν συνελήφθη ήταν επιθετικός
«Χτυπούσε τις πόρτες, μας έλεγε γ@@@@ και ότι αν δεν είχε χειροπέδες θα μας έδειχνε, κ.ά.» τόνισε ενώ αναφερόμενος στον δεύτερο κατηγορούμενο τον περιέγραψε ως ψυχρό και ήσυχο.
Κατέθεσε, επίσης, ότι οι δύο κατηγορούμενοι περιέγραφαν την ίδια ιστορία αλλά ο ένας παρουσίαζε ως πρωταγωνιστή τον άλλον. Αλλαζαν, δηλαδή, ρόλους στο ποιος χτυπούσε την Ελένη με το σίδερο και ποιος, την ίδια στιγμή, της κρατούσε τα χέρια.
Η σημερινή διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση δυο ωρών γιατί η αστυνομία δεν είχε φροντίσει να βρίσκονται στο κτήριο οι ειδικοί ανιχνευτές μετάλλων με τους οποίους εξετάζονται όλοι οι παρευρισκόμενοι. Αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια της έδρας ενώ η εισαγγελέας δήλωσε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια