Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέτρος Ζερβάκης: «Το Α.Τ. Νεάπολης σύμφωνα με το τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα θα ξεκινήσει να λειτουργεί

Για τον ευτυχή απολογισμό των μηδέν δυστυχημάτων το 2019 για την περιοχή αστυνόμευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου (πλην του κομματιού του ΒΟΑΚ) και για την προσεχή έναρξη της
λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης μετά και το προεδρικό διάταγμα 111/2019 που υπεγράφη στις 23/12/2019 και αναφέρει ως λειτουργούσα υπό την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου υπηρεσία, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο Διοικητής της Τροχαίας Αγ. Νικολάου και Γραμματέας της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Πέτρος Ζερβάκης.

Όπως είπε μεταξύ άλλων για τα μηδέν θανατηφόρα τροχαία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου «αυτό δείχνει ότι η τροχονομική αστυνόμευση στην περιοχή μας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο ενώ και οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει και σε μεγάλο βαθμό ευαισθητοποιηθεί στους κανόνες οδικής ασφάλειας και στις κυριότερες παραβάσεις που οδηγούν στο τροχαίο ατύχημα». 

Σχετικά με τη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης μετά και το σχετικό προεδρικό διάταγμα 111/2019 που υπεγράφη στις 23/12/2019 τόνισε ότι «αυτό που μας απασχολεί είναι η στελέχωση του Α.Τ.. Ως Ένωση Αξιωματικών Κρήτης προκρίνουμε τη λύση η στελέχωση να γίνει με προσωπικό εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, υπάρχει άλλωστε και το σχετικό Π.Δ. 100/2003 που κάνει λόγο για έκτακτες μεταθέσεις σε περίπτωση επανίδρυσης μιας υπηρεσίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης των υπόλοιπων περιοχών. Εμείς με νέο έγγραφο θα θέσουμε πάλι το θέμα υπόψιν της ηγεσίας της Αστυνομίας».

Ακούστε το:
 Ακούστε το. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια